Innerglow и Георги Корназов с гореща продукция в Sofia Live Club


Innerglow и Георги Корназов с гореща продукция в Sofia Live Club

2362

50-тата годишнина на виртуозния тромбонист Георги Корназов ще бъде отбелязана в Sofia Live Club този четвъртък, 25 ноември.

Виртуозният тромбонист ще представи най-новата си формация The Brass Spirit Orchestra и специално написаната за случая авторска програма "С дъх на розово масло". В концерта ще вземат участие едни от най-видните български музиканти - Венцислав Благоев, Михаил Йосифов, Мартин Ташев - тромпети, Велислав Стоянов, Владислав Мичев - тромбони, Георги Щерев – туба, Радослав Славчев - бас китара и Стоян Янкулов – барабани.

Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 20 лева. На място в деня - 25 лева. 

На 26 ноември, петък, за втори път на тази сцена трибют ще получи една от най-емблематичните групи на световната ар-ен-би сцена Destiny’s Child. С нелеката задача да изпълнят техни легендарни парчета са се заели Trinity – момичетата, които пробиха в "Гласът на България" именно с тяхната песен "Say My Name". През 2019-та трибютът беше едно от най-взривяващите събития на софийската сцена. Сега имаме възможност да го изживеем отново. На сцената заедно с момичетата ще се качат и музикантите Радо Казасов - барабани, Евден Димитров - бас, Пламен Денчев - клавишни, Петър Йотов - китара и Владислав Мичев - тромбон и синтезатори.

Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 15 лева. На място ще са 20 лева. 

В съботната вечер, 27 ноември, момчетата от Innerglow ще представят дългоочаквания си дебютен албум "Satellites". След като издаде поредица от сингли и се утвърди като едно от най-свежите явления на българската сцена, групата е готова със силна експлозия от рок, алтърнатив, денс, фънк, трап и дъбстеп в първото си цялостно издание.

На 27 ноември публиката ще може за пръв път да чуе "Satellites" на живо в пълния му вид. Освен най-новото от авторския си материал, Innerglow няма да пропуснат и любимите песни "Chained In Love", "So Long", "Lost" и "Little Magnets". Концертът в Sofia Live Club е и първата възможност за феновете да си закупят албума на физическо копие. За тях ще има и мърч-изненади. Специален гост на събитието ще бъде Тино, чийто дебютен албум също очакваме до края на тази година. Той ще открие вечерта с мощна доза от авторска музика заедно с Ивац Янков (барабани) и Николай Кърджиев (китара). 

Билети в мрежата на bilet.bg на цена от 15 лева. На място в деня на концерта ще са по 20 лева. 

Тези събития в Sofia Live Club следват стилната премиера на "Turn Тo Love" - втори албум на талантливия контрабасист Димитър Карамфилов. Дискът е записан с изключителните Антони Дончев и барабаниста Васил Вутев

"Turn Тo Love" се ражда във време на трудности, за да превърне тревогите в успокоение, а тъгата - в чиста, искряща радост. Проектът има както своите характерни медитативни моменти, така е изпълнен и с една увличаща виталност, оставайки верен във всеки един момент на джаза и импровизацията. И нека не се заблуждаваме, че има някакъв лимит, свързан със слушането на "Turn Тo Love". Идеята му се простира далеч отвъд сегашната ситуация, защото той не просто възпява любовта, но и човека, който е неделима част от нейната същност", споделя Таня Иванова от Jazz FM

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички