Мениджърите на Тин Лизи също потвърдиха концерта им в България


Мениджърите на Тин Лизи също потвърдиха концерта им в България

5811

Мениджърите на Тин Лизи също потвърдиха концерта им в България.

Ето какво съобщение разпространиха организаторите на шоуто у нас, "София Мюзик Ентърпрайсис":

“Вчера, 22 септември, "София Мюзик Ентърпрайсис" получи официално съобщение от мениджмънта на Тин Лизи (Thin Lizzy), което не оставя никакво съмнение относно предстоящите концерти:

“Противно на разпространените слухове, Тин Лизи ще осъществят обявеното си есенно турне в Европа. Членовете на групата се извиняват на всички свои предани фенове за недоразуменията и неудобствата, които тези слухове причиниха. Бандата очаква с нетърпение да посети Европа и да се срещне с всички свои стари и нови фенове.”

Групата сподели нетърпението си да пристигне в София и да се срещне с българската публика. Концетът на рок легендите ще се състои на 3 октомври в Зала 1 на НДК от 20:00 ч. Бендът ще се качи на сцената в състав Джон Сайкс (вокал, китара), Томи Олдридж (барабани), Скот Горъм (китара) и Франческо ДиКозмо (бас).

Музикантите имат желание да пристигнат у нас няколко дни преди датата на концерта. Тин Лизи заедно със своя екип ще отседнат в луксозен столичен хотел и ще използват дните преди шоуто за почивка и време да разгледат София. Подробности около престоя на групата в България очаквайте съвсем скоро.

Билети за шоуто на Тин Лизи могат да бъдат закупени на цени от 20 до 50 лв. от билетен център НДК, касите на "Тикетпро" и неговите партньори в цялата страна.”

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички