Коста Костов и Бистришките баби на ТЕРЕН 2!


Коста Костов и Бистришките баби на ТЕРЕН 2!

6033

Няколко месеца след първия "ТЕРЕН", на който повече от 2000 веселяци задружно подскачаха под ритмите на неподражаемите N.O.H.A, Коста Костов и Компот, "Feelme Crew" отправят втората си покана към феновете на стойностната музика!

"Терен" отново ще подсигури Парти център "4 КМ", но този път поводът е доста специален за всички – 3 март, националният празник на нашата мила родина!

"ТЕРЕН # 2", с кодово название “Българо-Руска Дружба”, ще започне още в навечерието на празника (от 22:30ч. на 2 март), за да посрещне с енергийния заряд на всички присъстващи заветната за българите дата 3 март.

От наша страна на бойното поле ще се изяви превърналият се вече в любимец на публиката Коста Костов (balkanXpress). Голямата изненада в случая обаче е неочакваното подкрепление, което Коста ще получи не от кой да е, а от самите Бистришки баби – живите "човешки съкровища" от полите на Витоша!

Неочакваната комбинация от брейкбийт, фънк, електроника и балкнаски ритми, съчетани с мощните гласове на Бистришките баби, обещава да събуди победния дух и на последния пристигнал на терена. Без съмнение, “Българо-Руската Дружба” ще отдаде заслужената почест и на храброто руско подкрепление, представено в дръм-ен-бейс – елeктро полка миксиранията на DJ Макс Битър (Станислав) от руската формация Комитет (Komitet).

Очаква се на бойното поле да се изявят и още знайни и незнайни български юнаци, за които "Feelme Crew" скоро ще известят.

А до тогава, побързайте да заявите своята територия на терена на “Българо-Руската Дружба”: цените на билетите на предпродажба са 15 лв., а в деня на събитието ще са 20 лв.

Можете да ги закупите от всички каси на "Ticketstream.bg" и "Eventim.bg" в страната. Продажбата стратира на 17 февруари (вторник)!

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички