Продажбата на билети за концерта на Мадона почва в четвъртък!


Продажбата на билети за концерта на Мадона почва в четвъртък!

4990

Билетите за най-грандиозното музикално събитие в историята на България – концертът на Мадона (Madonna) на 29 август на стадион "Васил Левски" – ще влязат в продажба от 9 чasa сутринта на 19 февруари (четвъртък).  

За улеснение на всички желаещи да закупят билет за концерта, на официалния сайт на "TicketPro" България вече е публикувана точна скица на стадиона с всички цени на билети и сектори, на които отговаря съответната цена.

Още в първите часове след официалното обявяване на това мегасъбитие, интересът към него е огромен и се очаква напливът от желаещи да закупят билети да бъде рекорден.

Достъпът до стадион "Васил Левски" в деня на концерта ще се осъществява през 26 входа, при стриктна охрана.

"Призоваваме всички да спазват входовете написани на всеки билет, които ще отведат публиката до съответния сектор и място", информират от "София Мюзик Ентъпрайсис".

Деца с височина до 120 см. могат да бъдат допуснати до концерта безплатно, но задължително трябва да бъдат с пълнолетен придружител!

Организаторите съветват и всички да купуват билети само от официалните каси на "Тикетпро". Всякакви други продажби носят риск от фалшификации!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички