На баня в Пловдив с DJ Mag и Марк Найт


На баня в Пловдив с DJ Mag и Марк Найт

5719

След летящия старт 2008, тази година предстои първото излизане на "DJ Mag" от София, съобщи Симеон Василев, главен редактор на изданието.

Второто парти, но първо за 2009, на единственото списание за електронна музика у нас, ще бъде в "древния и вечен" Пловдив на 13 март, петък.

Негов специален гост е Марк Найт (Mark Knight). Eлектронната експлозия ще се състои в баня Старинна!

След Централната баня в столицата, медията продължава традицията на неповторими места за увеселения.

Старинна баня е архитектурен паметник от 16 век с магически интериор. Освен двете големи главни зали, в които ще се вихри събитието, ще бъдат отворени допълнително няколко по-малки чил-аут зони.

Вратите на банята ще отворят след 22 часа за най-нетърпеливите, а най-издръжливите ще останат до ранни зори за официалното афтър парти, което ще бъде в най-добрия клуб за електронна музика в Града на тепетата – "Plazma".

В последните месеци баня Старинна е Център за съвременно изкуство на сдружение "Изкуство днес", което не спира да изненадва с нестандарните си и оригинални изложби, инсталации и всичко, даващо различен поглед върху съвременното изкуство.

"DJ Mag" ще даде също различен поглед, но върху музикалната сцена в града, което се случва и с подкрепата на Община Пловдив.

Билетите за фиестата вече са в продажба в мрежите на eventim.bg и ticketstream.com, както и на избрани места в Пловдив, на предварителна цена от 15 лева.

Те могат да се закупят и на входа в деня на партито на цена от 20 лева.

Специалното място е с органичен капацитет, така че побързайте, ако не искате да останете извън залите на баня Старинна, препоръчват организаторите.

Повече информация за предстоящото парти има в новия, мартенски брой на списанието, който вече е на пазара.

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички