Паникън Уайъскър преди Фейт Ноу Мор на Spirit Of Burgas 2009


Паникън Уайъскър преди Фейт Ноу Мор на Spirit Of Burgas 2009

7594

Паникън Уайаскър (Panican Whyasker) ще свирят непосредствено преди Фейт Ноу Мор (Faith No More) на "Spirit Of Burgas" 2009.

Това обявиха фронтменът на бандата - Димитър Василев-Нуфри, и барабанистът Деян Драгиев-Даката, в предаването "Време за живот" по БНР снощи.

"Голям празник е за нас", призна Нуфри на водещата Радослава Топалова, като анонсира изявата на бандата на Главната сцена.

"Три са новите парчета, които ще направим. Плюс обичайния за нашите концерти сет", обяви Даката. Изненади обаче не са изключени. "Лара Крофт" например, но в много метъл вариант", допълни вокалистът. Песните са нови, ала само за публиката не феста, не за редовните посетители на клубните гигове на Паникън, според Нуфри.

Групата работи по материал за следващия си проект. Той ще е на пазара към края на годината най-вероятно, каза рокаджията за "MySound.bg" още през май, когато с формацията Bastardolomey подгря българското шоу на Ню Модъл Арми (New Model Army).

Съвсем възможно е Нуфри и Ко. да запишат и акустичен проект. "Студиото, в което репетираме, е перфектното място за това: сет пред 150 души", довери той.

Фейт Ноу Мор са хедлайнъри в първата вечер на фиестата - 14 август.

Паникън Уайаскър са близки с басиста на бандата - Били Гулд, който доведе за шоу у нас своите подопечни, продуцираните от него Култур шок.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички