Втора смърт отлага албума на Мая Нешкова


Втора смърт отлага албума на Мая Нешкова

5149

Втора смърт в семейството на Мая Нешкова отложи излизането на дългоочаквания й нов албум.

Дискът „Обичам те” трябваше да бъде на пазара от този понеделник, но само ден преди това си отиде татко й – известния кларнетист от Софийския духов оркестър Васил Нешев.

Скръбната вест завари певицата в Луковит, където тя като посланик на добра воля се включи в представянето на новия проект на фондация „Утре за всеки” за борба с рака - „Справяне със стреса, възстановяване и рехабилитация на засегнатите жени от рака на млечната жлеза”.

Затова изпълнителката на хита "Честит рожден ден" не можа да изчака края на семинара и спешно се прибра в София, за да изпрати любимия си родител.
 
Това е втора смърт във фамилията на Мая Нешкова за последните три месеца. Два дни преди концерта й в зала 1 на НДК в края на април си отиде свекър й – бащата на композитора Кирил Икономов, който е и съпруг на певицата.

Тогава рециталът се отложи за 20 май, а заради това се забави и излизането на новия проект, който трябваше да бъде представен на този концерт. Въпреки мъката, Нешкова успя да се мобилизира за две седмици и да зарадва почитателите си като изпълни новите си песни на живо в залата, но не можа да ги запише всичките и в студио.

Заради скръбта от загубата на близкия роднина, тя стопира звукозаписната дейност. И ето че след като дискът „Обичам те” бе окончателно готов и дори излязъл от печат в края на миналата седмица, нова трагедия сполетя изпълнителката.

В момента тя обмисля какво да направи в памет на баща си.

"Обичам те" ще е по музикалните магазини от идния понеделник, 3 август.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички