Дийп Зоун Проджект на N 2 в американска класация


Дийп Зоун Проджект на N 2 в американска класация

5984

След кратка почивка, която Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) си дадоха след своето 5-о национално турне, формацията отново направи пробив извън България.

Песента й “Let The Music Move Ya” се изкачи на втора позиция в американската класация "USA RoyInsf "Тop 50", където се представят 50-е най-ротирани денс парчета в Северна Америка.  Същата изпълнение преди 8 месеца достигна до N 4 в чарта на "МТV".

Виж видеото тук: (http://www.youtube.com/watch?v=siSok9sbx-I&feature=channel_page

Песента е позната у нас с версия, озаглавена „Лесно се възбуждам”, разтърсила ефира в началото на годината с провокативния си текст и видеоклип.

Дийп Зоун Проджект усилено работят по завършването на новия си албум който се очаква да излезе официално в края на този месец.

Той ще се появи само в дигитален вариант и ще се раздава на входа на всеки  посетител на 30 клубни партита в страната, които ще бъдат проведени до края на годината във връзка с промоцията на албума.

Междувременно Дидо, който е един от основателите на групата, отбеляза 20 години на сцена наскоро.

В знак на това реши да направи подарък на всички меломани, като записа наново първата си авторска песен - култовата „Даниела”, която изпя преди  като част от сензационното рап трио Гумени глави преди 12 години.
 
http://www.bgmusic.bg/files/ftp/Didko%20Banditko%20-%20Daniela%202009%20(radio%20mix)%20-%20128%20kbps.mp3

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички