Черил Коул пред развод с Ашли


Черил Коул пред развод с Ашли

5776

Черил Коул (Cheryl Cole) обмисля развод със съпруга си - Ашли, след поредица публикации в булевардната преса, доказващи, че съпругът й е изневерявал. При това неколкократно. (Дори след като вокалистката на Гърлс Алауд (Girls Alowd) великодушно опрости забежката му с фризьорката Ейми Уолтън. Заради което бе нарочена на "най-глупавата английска жена" през 2008.

Първо таблоидите гръмнаха как той нанизал редица есемеси, придружени с негови свои полуголи снимки, на 28-годишна манекенка за бельо. След това разкриха интимните му мераци, предявени преди две години към 30-годишна мадама, описана като "русокоса секретарка". С нея футболистът от "Челси" смачкал хотелските чаршафи на два пъти преди мачове, според слуховете.       

"Направо не знам как ще се появи на раздаването на "BRIT" наградите тази вечер, толкова е съсипана", довери дружка на изпълнителката, цитирана от "Сън".

Черил Туиди-Коул, която се подвизава и в шоуто "X-Factor", е смятана за най-красивата футболна съпруга в света от 4 години насам.

През 2008 разводът на Ашли се размина, въпреки гигаскандалите около романа му с тогава 22-годишната Ейми. Заради тлъста сума тя не пропусна случая да насоли бившия играч на "Арсенал" пред клюкарските издания и така аферата беше раздухана.

Вокалистката прибра обратно кръшкача и му прости - за ужас на цялата общественост и останалите от дамската формация Гърлс Алауд.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички