Панайот Панайотов представя Шопкиня 2 в НДК


Панайот Панайотов представя Шопкиня 2 в НДК

6262

Панайот Панайотов обещава голям спектакъл по случай 35-годишната си кариера.

Изявата е в зала 1 на НДК от 19 часа на 30 март.

"Беше изпитание за мен да подготвя толкова мащабно шоу, но съм доволен. Ще бъде истински певчески концерт с оркестър, ала без гости на сцената - моите приятели ще бъдат долу, в залата, на първа линия. Остана сега и самото събитие да се получи по най-добрия начин", казва изпълнителят.

Той гласи изненада за посетителите. Всеки от тях ще получи на входа по едно копие от последния му албум - "Шопкиня" 2. "След толкова време на сцената е време да почерпя моите почитатели", допълва певецът, който ще представи освен песни от този проект и няколко чужди класики.

"Италиански и американски евъргрийни, които изпълнявам на участията си непрекъснато от 1975 насам, но балканското настроение ще доминира в спектакъла като цяло", обяснява Панайот. Една от кавърверсиите е "Мамбо N 7".

Той ще бъда акомпаниран от Панайот Панайотов бенд. "И ритмична секция от супермузиканти, които събрах нарочно за спектакъла, тъй като искам изявата да е наистина с жив оркестър", не крие певецът.

"Имам постоянна енергия, която не ме изоставя и е незаменим артибут в  концертите ми за последните 35 години", признава Панайотов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички