И Дистръкшън разцепват в Каварна на 24 юли


И Дистръкшън разцепват в Каварна на 24 юли

6645

Дистръкшън (Destruction) също ще люлеят Каварна след два месеца.

Концертът им е в рамките на "Каварна Рок Фест" 2010 на 24 юли.

Бандата излиза в една с вечер култовите банди Криейтър (Kreator) и Содом (Sodom). Както "MySound.bg" вече съобщи, преди преди тях ще се разпишат и Korpiklaani, които очакваме за първи път в България.

Родните фенове добре знаят на какво са способни Крейтър, Содом и Дистракшън поотделно, но за първи път ще могат да чуят трите знаменити групи заедно на една сцена. Дистръкшън са сочени за едни от кралете и пионерите на световната траш метъл сцена. Последният им проект е DVD “A Savage Symphony - The History Оf Annihilation" oт януари 2010. В него са включени исторически кадри от честването на 25-годишнината на бандата на "Wacken Open Air" (2007). Преди броени дни Schmier (Дистракшън), Доро Пеш (Doro Pesch), Alf Ator (Knorkator) и MilandMillePetrozza (Криейтър) участваха с гласовете си в дубалажа на немската версия на анимацията "Metalocalypse", където главният герой е анимационна рок звезда на име Dethlok.

С добавянето на Дистръкшън във втория ден на фестивала ще се изпълни още една мечта за българския фен, а графикът на събитието добива и финалния си вид. От 23 до 25 юли в морската ни рок столица ще гостуват точно тринайсет рок и метъл банди, както никога до сега.
 
На 23 юли началото на маратона ще поставят метъл кралиците Таря Турунен (Tarja Turunen) и Доро Пеш (Doro Pesch), заедно с Epica, Leaves’ Eyes и Atrocity. В тази вечер феновете ще могат се насладят на страхотни гласове и на едни от най-красивите рок дами от световната сцена.

На 24 юли Светата троица на траш метъла (Криейтър, Содом и Дистръкшън) ще се стоварят с гръм и трясък на сцената, подкрепени от симпатягите Korpiklaani.

На 25 юли за финал ще връхлетят още Аксепт (Accept), Анайълейтър (Annihilator), Праймъл Фиър (Primal Fear) и Войвод (Voivod).

Съвсем скоро стана ясно, че именно Аксепт ще бъде съпорт банда на AC/DC в Хановер, Германия, на 25 май.

Билетите за "Каварна Рок фест" 2010 се продават ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg и в магазините на "Office1Superstore", "M-Tel", "Orange Center", "Fonex", "Tехномаркет", "Мултирама", в мрежата на Eventim.bg и в Билетен център в НДК.

Цената на тридневен билет е 90 лв, а на еднодневен – 40 лв.
 
Събитието се организира от oбщина Каварна и Loud Concerts с подкрепата на Tuborg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички