Насекомикс подариха на публиката криле


Насекомикс подариха на публиката криле

5869

Театралното турне на Насекомикс завърши снощи.

Заключителният концерт изпълни залата на столичния "Модерен театър" с 350 усмихнати лица, които излязоха окрилени и вдъхновени след спектакъла. Публиката остана дълго на крака, за да аплодира Рони, Мишо, Санди и Жоро.

През май Насекомикс инжектираха с любов феновете във Варна, Велико Търново, Бургас, Русе, Пловдив и София. Те прелитаха над градовете с помощта на Opel - oфициалният превозвач на турнето. Навсякъде групата беше посрещана с особена радост. След всяка среща на Насекомикс със зрителите всички си тръгваха споделени и удовлетворени от пълноценното взаимодействие помежду си.

Доказателство за вълшебната атмосфера и вдъхновяващото преживяване Насекомикс са десетките възторжени коментари, публикувани на страницата на групата във Facebook.

Музиката от "Adam’s Bushes, Eva’s Deep" обиколи България. Заедно с песните от албума Насекомикс представиха и новите си парчета, като посвещаваха по едно от тях на всеки от шестте града - домакини на турнето. Реакцията на публиката беше красноречива – зрителите са готови да посрещнат с любов следващия проект на Рони и компания.

Дотогава й остава само едно – да участва във всеки опит за летене на Насекомикс.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички