Бънджи с 50-метров кран на Каварна Рок Фест 2010


Бънджи с 50-метров кран на Каварна Рок Фест 2010

5287

Кран за бънджи скокове с височина петдесет метра ще бъде разположен на стадион “Калиакра” по време на тридневния "Калиакра Рок Фест" 2010 (23-25 юли).

Съорcжението ще е на разположение на феновете след отваряне на входа, като всеки желаещ ще може да го ползва не само преди, но и по време на самите концерти. Специално тату студио от веригата “На Тъмно” също ще действа за  мераклиите да си направят временна или постоянна татуировка. В непосредствена близост до стадиона ще има и пейнтбол игрище, което ще бъде отворено през целия ден. То ще се помещава на “помощното игрище” на стадион “Калиакра”.

Съвсем скоро на официалния сайт на събитието - www.kavarnarockfest.com, ще бъде поместен график на концертите с точните часове за всеки от дните на фестивала, както и допълнителна информация.
 
В момента тече трескава подготовка по организацията в Каварна, споделят организаторите от "Loud Concerts" и Община Каварна. Някои от любопитните детайли към момента са, че музикантите от Войвод (Voivod) са поискали възможно по-големи бусове, с които да бъдат посрещнати у нас, защото, както те сами са се определили, са ”доста високи и големи хора”. Две от бандите пък – Accept и Destruction, вероятно ще пристигнат на Черноморието ни дни преди началото на "Каварна Рок Фест" с идеята да се порадват по-дълго на морето и плажовете ни.

Голямата звезда на събитието несъмнено е финландската метъл кралица – Таря Турунен (Тarja Turunen), която е и най-капризна в изискванията си до момента. Tя държи да се вози на най-луксозни автомобили, да опита изтънчени ястия и да разполага с няколко гримьорни и гардеробни. Част от тоалетите си вокалистката ще сменя за секунди директно на сцената зад специален параван.

Както "MySound.bg" вече информира, в програмата тази година са цели 13 световни банди. На 23 юли ще видим и чуем Tarja Turunen, Doro Pesch, Epica и Leaves’ Eyes, подкрепени от Atrocity. На 24 юли Каварна ще се разтресе от Kreator, Sodom и Destruction – Светата троица на немския траш метъл, а преди тях на сцената ще стъпят и Korpiklaani. Във финалния ден -  25 юли, ще се изявят Accept, Annihilator, Primal Fear и Voivod.

Билетите за "Каварна Рок Фест" се продават в Интернет чрез мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център на НДК. Цената им е както следва: еднодневен билет – 40 лв., тридневен билет – 90 лв.
 
Тези, които искат да опитат късмета си, могат да се включат в играта в ефира на "Z-Rock", където могат да спечелят тридневна покана за фестивала.

В новия брой на списание "Rolling Stone" пък можете да прочетете и единственото интервю, което даде Доро Пеш (Doro Pesch) (на снимката) по повод предстоящия си концерт у нас.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички