Дистърбд пускат резачката с новия албум Asylum


Дистърбд пускат резачката с новия албум Asylum

4858

Дистърбд (Disturbed) са готови с нов студиен албум, озаглавен „Asylum”.

Дискът на номинираната за "Грами" (Grammy) в категорията хард рок банда от Чикаго, е първи след платинения „Indestructible” (2008).

Както предходния им проект, така и настоящият, е продуциран изцяло от групарите. Те започват работа по него още през септември 2009. Фронтменът Дейвид Дреймън (David Draimann) описва новия материл като „все така в типичния ни стил, но с повече зрялост. Смятаме, че това е една от най-добрите ни работи досега. Със сигурност се простираме в познати граници, но е на съвсем ново ниво по отношение на прецизност и умения”, казва той.

Темите варират от много лични и интроспективни, до политически и провокативни, по неговите думи. "Какво очаквате? Няма да намерите песни за малки кученца или за дъгата”, допълва певецът.

„Искахме "Asylum" да бъде ясен пример за това как годините са ни направили по-силни. Както винаги, искахме това да е албум, който да помага на хората по-лесно да преодоляват своите премеждия и изпитания”, не крие Дейвид.

Формирани в 1996, метълите са продали над 11 милиона албума в световен мащаб и 6 милиона дигитални копия. Имат осем N 1 едно сингъла в Active Rock Radio.

"Indestructible" дебютира на първа позиция в Billboard Top 200З през юни 2008 и се задържа в "Топ 10" за цели пет седмици. Той е и третият пореден албум, достигнал до първото място в класацията, предхождан от платинените им заглавия "Believe" (2002) и "Ten Thousand Fists" (2005). Така Дистърбд става една от шестте рок банди в историята, успели да се изкачат три последователни пъти на върха на Billboard още в дебютната си седмица.

Групата е в състав: Дейвид Драймън - вокали, Dan Donegan - китари, Mike Wengren - барабани и John Moyer - бас.

За повече информация - www.disturbed1.com.

"Asylum" излиза на българския музикален пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".


Tracklist

1 Remnants
2 Asylum
3 The Infection
4 Warrior
5 Another Way To Die
6 Never Again
7 The Animal
8 Crucified
9 Serpentine
10 My Child
11 Sacrifice
12 Innocence

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички