Слави Трифонов и Ку-ку бенд излетяха за Бостън тази сутрин


Слави Трифонов и Ку-ку бенд излетяха за Бостън тази сутрин

5402

14 дни, 6 световни мегаполиса, 47 души екип, хиляди продадени билети.

За онези, които не вярваха или откровено се съмняваха в достоверността на един от най-амбициозните български проекти: турнето на Слави Трифонов и Ку-ку бенд в Северна Америка стартира тази сутрин.

Екипът излетя в 10.00 часа от терминал 2 на летище София с чартърен полет за Бостън. Самолетът – Boеing 727-300 /85 У/ - е любезно предоставен от Bulgaria Air и ще бъде на разположение специално за Слави и хората му по време на цялото турне. В 7.30 ч. тази сутрин екипът спази традицията си и непосредствено преди отпътуването и старта на турнето бе отслужен молебен за успех в столичния храм „Св. вмчк Георги Победоносец”.

Координаторите на дългоочакваното шоу в Бостън, които вече очакват пристигането на звездите, споделиха, че за събитието на 23 септември в публката ще присъстват дори българи от щата Тексас и голяма шумна компания от Флорида. Измежду зрителите  ще има и жители на Ню Йорк, които очакват Слави и бенда с толкова голямо нетърпение, че купуват билети и пътуват за Бостън, вместо да изчакат пристигането на своите любими музиканти два дни по-късно (за концерта в Ню Йорк на 25 септември). Първи да видят Слави са пожелали и много наши сънародници, живеещи в Калгари, Канада.

Както MySound.bg вече съобщи, след Бостън и Ню Йорк, обиколката продължава с два концерта в Чикаго (29 и 30 септември). На 2 октомври шоуто ще кацне на западния бряг в прочутия Shaban Theatrе в Града на ангелите - Лос Анджелис. Не по-малкия интерес към турнето в Канада доведе до решението на организаторите на 5 октомври в Монреал да се проведат не един, а два концерта (от 17.30 ч. и 19.30 ч). Заключителното шоу ще се случи в Торонто на 6 октомври.

Ограничено количество билети за всички концерти все още могат да бъдат намерени както онлайн в мрежата на "Тикетпро" (www.ticketpro.bg), така и на място на касите в залите или чрез локалните разпространители.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички