Галена гърми с хитове в клуб The Cotton


Галена гърми с хитове в клуб The Cotton

4937

Галена ще е изненадата за поп-фолк феновете в столичния клуб The Cotton от 23 часа довечера.

Очаква се истински фурор при нейното появяване на сцената. Атрактивната певица ще се раздаде докрай на многобройните си почитатели, обясняват от управата на заведението.

Дансинга за нея ще загреят танцьорките на клуба, които в по-късните часове ще преотстъпят място на най-разгорещените в танците. Най-смелите на дансинга пък ще могат да се конкурират със самата звезда, известна с горещите си чупки в кръста.

Галена се е зарекла да събере погледите на присъстващите с кръшни танци и нова секси визия на блондинка, разбивай представите за парти с хитовете си "Знам диагнозата", "Душата ми крещи", "Дяволът сега ме кара", "За последно", "Чупката", "Блясък на кристали", "Тихо ми пази" и други.

Организаторите отново предоставят безплатен вход за всички студенти, а по традиция в разгара на веселбата заведението ще почерпи най-големите купонджии.

Специални жестове ще има и за постоянните клиенти.

Най-успешното трио в поп-фолка у нас за 2010 - Борис Дали, Илиян и Константин, нашумяло с хита "“Палатка", ще е в центъра на партито в клуба идната сряда, 6 октомври.

 

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички