Global Vision Circle се завръщат в Beach Bar By Memento


Global Vision Circle се завръщат в Beach Bar By Memento

5431

След зареждащото лято с участия по фестивали и партита на морето, Global Vision Circle се завръщат в София с нови сили и предложения за вълнуващи клубни преживявания и силни емоции на дансинга.

Първото за сезона е Global Vision Night в столичния Bar By Memento от 21.30 довечера.

Излитаме в извънземна орбита за музикално пътешествие с диджеите – изследователи на глобалния зву...к – Dancing Angel & Olaija. Те ще ни представят най-новите си находки на грууви ритми от Латинска Америка, мистично-футуристичен микс от Азия и, разбира се, радостна музика от неспирно пулсиращото сърце на Мама Африка, обявиха организаторите.

За да е пълна обиколката ни из различните световни култури и музикални традиции, няма да пропуснем и лятното (easy) настроение, което ни дава реге и дъб музиката от Ямайка – истински лек срещу градското напрежение, допълниха от екипа на Global Vision Circle.

Изобщо, посетителите да очакват оазис от добро настроение и музика, събуждаща чувства и мечти за пътешествия и приключения. А за да си изберат феновете по-лесно с коя дестинация да започнат, ще има визия с градски и природни пейзажи от цял свят. За отскок.

Какво повече?!! А - да, приятелска атмосфера и вкусни коктейли от домакините в заведението, допълниха от неговата управа.

Вход свободен.

Beach Bar By Memento
е на ул. "Раковски" 106.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички