20 години Бон-бон


20 години Бон-бон

4854

Бон-бон ще отпразнува 20-годишния си юбилей с голям концерт в зала 1 на НДК от 20.30 ч. тази събота, 9 април.

"Бонбоните", Поли Генова и LaTiDa канят всички свои приятели и почитатели да пеят и празнуват заедно. Концертът е в подкрепа на УНИЦЕФ и правото на всяко дете да живее в любяща семейна среда, да ходи на училище и да играе.

Бон-бон - в цветовете на Benetton, ще излязат заедно със Симфоничния оркестър на БНР с диригент Христо Павлов и гост музиканти Константин Цеков (пиано) и Стоян Янкулов - Стунджи (барабани). Ще прозвучат всички емблематични песни от композиторите Борис Чакъров, Борислава Танева, Красимир Милетков и други, специално оркестрирани за симфоничен оркестър.

Голямата изненада на концерта е Бон-бониера с любими български звезди, които ще пеят заедно с малките: Йорданка Христова, Нели Рангелова, Силвия и Теди Кацарови, Дони и Нети, Михаела Филева, Прея, Рейчъл Роу, Джулия Бочева, Графа (посланик на добра воля на УНИЦЕФ за България), Акага, Любо Киров, Дичо, Криско, Рафи, Бобо, Цветан Недялков (Ку-ку бенд), Красимир Гюлмезов, Шкумбата, квартет Destiny, Алекс Кипров-син, Божидар ВасилевТромБоби, НМУ "Л.Пипков", Shooters, The Center и Vaya Dance Studio.

Наред с безбройните си ангажименти към "Евровизия" и "Като 2 капки вода", Поли Генова прие да стане водещ и на празничния концерт. Няма как да е другояче, тъй като всъщност Поли е първият "бонбон". Кариерата ѝ започва на 4-годишна възраст във вокалната формация, чийто създател Рози Караславова е и до ден-днешен продуцент на младата певица.  Дамското трио LaTiDa, които голямата Лили Иванова нарече "точни като часовник", също са сред  първото поколение "бонбони". Заедно с Поли, те ще са гръбнак на тържественото събитие.

Детската формация Бон-бон е създадена през 1995 от Рози Караславова, която е неин педагог и продуцент и до днес. Новата, различна от дотогава съществуващите групи, бързо набира популярност и досега не слиза от големите музикални сцени, събира много приятели, музиканти,  изпълнители, малки и големи зрители. Бон-бон се превръща в марка за качество, стил и талант. Първият в историята представител на страната ни в детската "Евровизия" традиционно подкрепя многобройни социално ориентирани организации и инициативи включително УНИЦЕФ (в подкрепа развитието на приемната грижа, срещу насилието над деца и включващо образование за децата с увреждания), Българската Коледа, SOS Детски селища, Световен ден на бежанците, Световен ден на информираността за аутизма и др.

Концертът "20 години Бон-бон" е под патронажа на кмета на София госпожа Йорданка Фандъкова.

"Вече 2 десетилетия работим с и за децата на България. Даваме добър пример и се стремим да вдъхновяваме. Вярваме, че музиката прави света ни по-красив и светъл! Заповядайте да празнуваме заедно!", приканиха от Bon Bon Music.

Билетите са в продажба чрез Тicketportal.bg, Еventim.bg и касите на НДК. За деца до 6 години входът е свободен, a до 14 години - на половин цена.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички