4-ма от "Гласът на България" покоряват The Best Оf The Voice в YouTube, шокиращи изненади и хитове на Глория, U2, Oasis и Billie Eilish в поредния епизод


4-ма от "Гласът на България" покоряват The Best Оf The Voice в YouTube, шокиращи изненади и хитове на Глория, U2, Oasis и Billie Eilish в поредния епизод

2817

Цели четири изпълнения от кастингите на тъмно в деветия сезон на "Гласът на България" влязоха в световната класация на "Най-добрите световни изпълнения за седмицата" The Best Performances This Week On The Voice в глобалния канал YouTube на музикалното шоу, похвалиха се от екипа на предаването.

На световна слава и стотици хиляди гледания в мрежата се радват Борис Лапшов (вляво на колажа), Силви Филип, Калоян Николов и Елизабет Захариева, които попаднаха с изпълненията си сред акцентите в седмичните епизоди досега. След изключително силното присъствие в световната класация на участници от миналия сезон на "Гласът на България", ето че и тези от деветия се представя повече от достойно.

Невероятният Борис Лапшов, който бе първият участник за сезона, за секунди обърна и четирите треньорски стола с уникалния си глас и изпълнение. Той е актьор и певец, мечтае да създаде собствен мюзикъл и перфектен ментор по пътя към изпълнение на мечтата си видя в лицето на Любо Киров. Фурията Силви Филип впечатли и четиримата треньори с невероятното си сценично присъствие, много чар и овладян страхотен глас. Нейният почерк над песента "Бохемска рапсодия" съвсем естествено я отведе при най-енергичния ментор, а именно Dara. Калоян Николов,станал известен като българския Джейсън Момоа, в "Гласът на България" се е запътил убедително към финалите на тазгодишния сезон. Явно пътят му към тях минава през класацията The Best Performances, а атрактивната му външност и рокаджийска енергия вече го наредиха сред фаворитите на публиката. Калоян е част от отбора на Любо Киров. Още в първите секунди на представянето  си крехката и нежна Елизабет Захариева предизвика истински фурор и скоростно натискане на бутоните от четиримата треньори. Красавицата успя дори да ги изправи на крака с песента "I’m Тired", за която се изисква изключително вокално майсторство, и избра да продължи звездното си участие в отбора на Галена.

Предстоят още два невероятни епизода от кастингите на тъмно и всеки от участниците в тях има шанс да попадне в световната класация на шоуто. Детска учителка, футболен хулиган, оперна певица-татуист и още невероятни и гласовити ентусиасти ще направят първа крачка към титлата  "Гласът на България" и наградата от 50 хиляди лева в новия епизод на обичаното музикално шоу по bTV от 20.00 часа на 8 октомври. В предпоследния епизод от кастингите на тъмно на сцената ще звучат едни от най-големите хитове на Глория, U2, Oasis, Billie Eilish, Etta James, Александър Петрунов и Сребърните гривни, D2 и още много прекрасна музика от световна класа. Няма да липсват "блокирани" и изненадани треньори, но приятните емоции ще са много повече – и за тях, и за всички пред екраните. А щом треньорите са доволни и щастливи, значи и участниците ще се радват на достатъчно обърнати столове. Всеки от треньорите – Dara, Галена, Любо Киров и Иван Лечев, ще се похвали с гласовете, които си е подбрал досега, и ще подчертае, че неговият отбор е най-силен, ярък и неповторим. Кой от тях обаче ще се окаже прав и с най-точен нюх за победа, ще стане ясно в предстоящите, все по-интересни етапи на шоуто.

Участник от музикалното риалити в съседна Сърбия и от отбора на Цеца Величкович, ще стъпи в "Гласът на България" с надеждата да повтори успеха си и да обърне с гласа си стола на Галена. Dara пък ще бъде впечатлена от чужденец с уникален тембър, без да подозира за тежката съдба и силна воля, която го е довела дотук. Иван Лечев ще се смае от уникална оперна версия на една от най-големите класики в народната ни музика, а Любо Киров ще разпознае и похвали звученето на новия вокалист на D2. Известен хит на Глория ще изпълни голяма нейна почитателка, която мечтае за звездна слава. Песента ще предизвика силни емоции и страхотни думи по адрес на Глория от страна на Галена, която ще изпее любимото си нейно парче.

На сцената ще се качи и един много специален гост - първата учителка по солфеж на един от треньорите като изненада за него.

Всички новини за него гледайте на glasat.btv.bg и в YouTube канала на предаването.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички