50 000 лева за Виво Монтана


50 000 лева за Виво Монтана

5356

Петият юбилеен сезон на "България търси талант" приключи с над тричасов концерт на живо и изключителни изпълнения на 14 финалисти в ефира на bTV оная вечер, а зрителите на медията и феновете на националното състезание решиха големият победител да е Виво Монтана.

Брас бендът получи 50 000 лева лично от Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

По регламент само зрителите имаха право да изберат победителя сред финалистите с гласуване в рамките на 30 минути след края на последното изпълнение. Виво Монтана заеха първото място след като получиха два пъти повече гласове от класираните на второ място сестри Мирела и Пресияна от Русе. Трета остана любимката на Лара Фабиан - Жаклин Таракчи.

Над 49% от зрителите стискаха палци на своите фаворити. Пикът на интереса бе по време на обявяването на победителя  - над 1 310 000 души. Грандиозното шоу е привлякло пред малкия екран близо 39% от младата аудитория на възраст 18-49 години, а финалът - 181 000 зрители повече в сравнение с предишния сезон, съобщиха от bTV.

За енергията на сцената на допринесоха и специалните гост-изпълнители - популярната инди рок група Jeremy?, избрана от Куин и Адам Ламбърт да подгрява публиката на концерта им в България, Полша и Румъния; продуцентът и музикант Графа, момчетата и момичетата от Макоза Ностра, които заедно със своя хореограф Димитър БожиловМако работиха по сценичното представяне на участниците в шоуто през целия сезон, както и тазгодишната носителка на почетния знак "Златен век" на Министерството на културата за цирково изкуство, еквилибристката Кристина Костова.

Финалистите в петия сезон на "България търси талант" бяха подкрепени  от редица известни личности, сред които Любо Киров, DJ Мартен, Нина Николина, Нешка Робева, Наталия Симеонова, Диана Любенова, Рафи, Александър Балкански, Орлин Горанов, Камелия Тодорова, Петя Дикова и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички