А най-стриймваната песен в Spotify за 2022 година е...


А най-стриймваната песен в Spotify за 2022 година е...

1635

Spotify обяви своята кампания Wrapped за 2022 година и разкри свои собствени статистики за най-добрите изпълнители, песни, албуми и подкасти.

Големият хит на Хари Стайлс (Harry Styles) "As It Was" е най-стриймваната песен на Spotify за изминалите 12 месеца. Бившата звезда на бой бандата Уан Дайрекшън (One Direction) оглави класациите на стрийминг платформата за слушатели по целия свят със своя сингъл който събра близо 1,6 милиарда световни стриймвания.

"As It Was", аплодираният от критиците фокусен сингъл, се превърна в хит за рекордно кратко време, дебютирайки на №1 както в САЩ, така и в Обединеното кралство. Песента стана както най-слушаното парче в историята на Spotify в рамките на едно денонощие, така и най-стриймвания трак за един ден през 2022 година в световен мащаб. Британецът избра за премиера на парчето пред публика своето триумфално хедлайнърско шоу на фестивала Coachella, представяйки "As It Was" пред над 100 000 души както на 15, така и на 22 април.

Освен че яхна чарта за песни, Хари (на снимката) също така се нареди под № 7 в преброяването на Spotify за най-добри изпълнители в световен мащаб. Рапърът Bad Bunny е на пиковата позиция за трета поредна година с повече от 18 милиарда слушания.

Снимка: Elle

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички