Графа ще открие нова страница в историята на българската поп музика на 30 септември
Концертът на Eagle-Eye Cherry в София се отменя
September FUN'k Festival обяви първите си големи имена
Миро с втори концерт в зала 1 на НДК – специално коледно издание на 21 декември
Дами канят в царството на фламенкото. Пианистката Миранда Фернандес ще гостува в София със своето трио
Концертът на Hammerhead (BG) се отменя
Международният фестивал за автори изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание
Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"
Wrong Fest 2023 започва в София този четвъртък
September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!
Концерт на She Past Away в София. Новата тъмна вълна приижда в края на септември
София избира своята песен за 2023 година. ХIII-тото издание на международния фестивал за поп и рок "София" подкрепя българската музика и общественозначими каузи

Ако не мога да имам любов, искам власт: Сергей Шишов представя актуалния албум на Halsey


Ако не мога да имам любов, искам власт: Сергей Шишов представя актуалния албум на Halsey

1382

По-младата част от слушателите на предаването "Картини от една изложба" отново има предложение да бъде представен албум с предпочитана от тях музика, и това сега е "If I Can't Have Love, I Want Power", или "Ако не мога да имам любов, искам власт", на американската певица и автор на текстове Halsey.

Тя постига завиден успех за своите 29 години: има продадени записи в тираж над 22 милиона и е с над 6 милиарда прослушвания само в Съединените щати. Всичко това благодарение на нейните впечатляващи гласови данни. Това ѝ носи три музикални отличия Billboard, както и наградата Billboard Women in Music, MTV Video Music и Американската музикална награда (American Music Award). От дебюта си през 2014 година Halsey издава един диамантен, 11 платинени, седем мултиплатинени и девет златни сингъла.

Нейният четвърти студиен албум, който именно ще прозвучи в "Картини от една изложба", впечатлява още с обложката си, на която откриваме имитация на Дева Мария с младенеца Иисус Христос. Продуценти и участници в записите са двама от американската индъстриъл рок група Nine Inch Nails Trent Reznor и Atticus Ross. В отделните песни участват също така други знаменитости: David Grohl от Nirvana и Foo Fighters и Lindsey Buckingham от Fleetwood Mac.

Halsey заявява в интервю: "Това е концептуален албум за социалния лабиринт на сексуалността, за радостите и страховете от бременността и раждането. За мен беше много важно обложката да предаде настроението от моето пътуване през последните няколко месеца, да откроя дихотомията на Мадоната и Блудницата. Идеята, че аз като сексуално същество, и моето тяло като съд и дар за детето ми, са две концепции, които могат да съществуват съвместно мирно и мощно. Тялото ми принадлежи на света по много различни начини през последните няколко години и този образ е моето средство да възвърна автономията си и да утвърдя гордостта и силата си като жизнена сила за моето човешко същество".

Албумът "If I Can't Have Love, I Want Power" ще чуем в предаването "Картини от една изложба®" на програма "Хоризонт" в събота, 22 април, в новото ни време – след новините от 22.00 ч., посочва традиционният водещ Сергей Шишов

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Simply Red - "Time"

Видео


Албуми


Simply Red - "Time"

Simply Red се завърна.Четири години след триумфа на "Blue Eyed Soul", една от най-ценените групи в Обединеното...

Най-четени новини


виж всички