Ако не мога да имам любов, искам власт: Сергей Шишов представя актуалния албум на Halsey


Ако не мога да имам любов, искам власт: Сергей Шишов представя актуалния албум на Halsey

1541

По-младата част от слушателите на предаването "Картини от една изложба" отново има предложение да бъде представен албум с предпочитана от тях музика, и това сега е "If I Can't Have Love, I Want Power", или "Ако не мога да имам любов, искам власт", на американската певица и автор на текстове Halsey.

Тя постига завиден успех за своите 29 години: има продадени записи в тираж над 22 милиона и е с над 6 милиарда прослушвания само в Съединените щати. Всичко това благодарение на нейните впечатляващи гласови данни. Това ѝ носи три музикални отличия Billboard, както и наградата Billboard Women in Music, MTV Video Music и Американската музикална награда (American Music Award). От дебюта си през 2014 година Halsey издава един диамантен, 11 платинени, седем мултиплатинени и девет златни сингъла.

Нейният четвърти студиен албум, който именно ще прозвучи в "Картини от една изложба", впечатлява още с обложката си, на която откриваме имитация на Дева Мария с младенеца Иисус Христос. Продуценти и участници в записите са двама от американската индъстриъл рок група Nine Inch Nails Trent Reznor и Atticus Ross. В отделните песни участват също така други знаменитости: David Grohl от Nirvana и Foo Fighters и Lindsey Buckingham от Fleetwood Mac.

Halsey заявява в интервю: "Това е концептуален албум за социалния лабиринт на сексуалността, за радостите и страховете от бременността и раждането. За мен беше много важно обложката да предаде настроението от моето пътуване през последните няколко месеца, да откроя дихотомията на Мадоната и Блудницата. Идеята, че аз като сексуално същество, и моето тяло като съд и дар за детето ми, са две концепции, които могат да съществуват съвместно мирно и мощно. Тялото ми принадлежи на света по много различни начини през последните няколко години и този образ е моето средство да възвърна автономията си и да утвърдя гордостта и силата си като жизнена сила за моето човешко същество".

Албумът "If I Can't Have Love, I Want Power" ще чуем в предаването "Картини от една изложба®" на програма "Хоризонт" в събота, 22 април, в новото ни време – след новините от 22.00 ч., посочва традиционният водещ Сергей Шишов

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички