Акустичният концерт на Графа "Утре отново" в Пловдив ще се състои в зала "Сила" на 12 юни


Акустичният концерт на Графа "Утре отново" в Пловдив ще се състои в зала "Сила" на 12 юни

1616

От продуцентска компания "Монте Мюзик" съобщиха, че метеорологичните условия няма да попречат на провеждането на дългоочаквания акустичен концерт на Графа "Утре отново" в Пловдив, първоначално планиран за 11 юни в античния театър. 

Събитието ще се състои ден по-късно, на 12 юни, а мястото е зала "Сила". Закупените билети ще важат без презаверка, началният час се запазва.

Преди няколко месеца Влади Ампов - Графа обяви, че работи по нов, изцяло акустичен концертен проект, който ще представи за първи път на 11 юни в Пловдив. Новината за лошото време и вероятността публиката да не се чувства комфортно при евентуални бури и валежи, не промени намерението на Графа и музикантите му да зарадват феновете в града на тепетата. Екипът на певеца прояви изключителна гъвкавост, като за по-малко от 24 часа успя да организира преместването на събитието на закрито, макар и ден по-късно. "Първият концерт е в Пловдив, защото, когато ми дойде идеята да направим акустични концерти под открито небе, си представих как ще звучи музиката ми именно в Пловдив на Античния театър, каква ще бъде цялата атмосфера, защото там винаги е вълшебно и много специално", поясни певецът.

Както MySound.bg вече писа, Влади Ампов-Графа започва поредица от акустични концерти на открито. След града на тепетата, групата в състав Борислав Бояджиев-Борче, Мирослав Иванов, Александър Обретенов и Венцислав Трифонов ще свири на 16 юни в бургаския летен театър на 16 юни. Следват Варна на 15 юли и Русе - 16 септември.

Билети за 12 юни може да закупите в мрежата на Eventim, както и за следващите акустични концерти.

Снимка: Коко Кръстев

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички