Ал Бано и Ромина Пауър в София – последно, финално на 8 ноември


Ал Бано и Ромина Пауър в София – последно, финално на 8 ноември

2285

В редакцията получихме следното съобщение:

Скъпи приятели, безкрайно търпеливи и лоялни фенове, и (справедливо) гневни критици,

30 години правим музикални събития в България, но този безспорно е концертът с... най-голямата доза малшанс и то – в последователни години! След отлагането заради Ковид пандемията сега... Ромина Пауър се нарани в случаен инцидент, налагащ операция на крака и няколко месеца не може да пътува (прилагаме документ от нейния ортопед в Рим). Това притесни не само нас, но и мениджмънта им, и самите артисти. Ал Бано дори беше готов да предложи свой солов концерт, само за да не разочарова отново чакащите фенове, но разумното решение беше да запазим оригиналния формат на шоуто и чара на двамата като уникален дует, преминал през шеметен възход и тежка лична драма.  

Така избрахме първата предложена ни възможна дата, 8 ноември 2022 г., защото – въпреки всички спънки от съдбата – този концерт ЩЕ СЕ СЪСТОИ! Може би за хиляден път казваме, че отлагания на концерти НИКОГА не стават по желание или каприз на промоутъра ("вие го отлагате..."), а ВИНАГИ по независещи от него, външни обстоятелства. Това е факт от реалностите на шоубизнеса и в повечето държави от Европа и Америка по тази тема не се драматизира излишно.

Логично идва въпросът с връщането на билетите от онези фенове, които нямат възможност да дойдат на новата дата или просто нямат търпение да чакат. Около месец преди концерта (когато се отблокира финалната част от депозита) връщането на билета може да се направи при конкретния дистрибутор, или като ни пишете на sme@sme.bg. Искаме все пак да знаете, че парите НЕ СТОЯТ в някаква наша спестовна сметка, трупайки "огромна лихва" (която в момента в България е... отрицателна), а са преведени авансово на артиста, което става – особено след Ковид-19 кризата – все по-желязна практика в шоубизнеса. Артистът ВРЪЩА парите напълно и веднага само ако концертът/турнето се ОТМЕНЯ – както например беше с Кис. Отлагането де юре не е "отменяне". Дори няма да навлизаме в останалите неизбежни разходи, които се правят в аванс – депозит за залата, рекламна кампания (или "кампании") и т.н.  

И така, благодарим ви за търпението и разбирането. На 8 ноември всички, които имаме философска настройка към изненадите на живота, просто... ще се насладим в пълна степен на онази мощна магия, която излъчва италианската музика. Защото Ал Бано ни обеща, че двамата с Ромина ще възнаградят публиката по единствения начин, по който могат - като оставят сърцата си на сцената в София.

А когато един италиански мъж даде своята дума – това значи много.    

С най-добри чувства,
SME

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички