ARTE Feastival започва в петък, "Четири лапи" става част от тридневното събитие


ARTE Feastival започва в петък, "Четири лапи" става част от тридневното събитие

2112

Последният фестивален уикенд на Fest Team за лято 2022 стартира във Велинград този петък.

Окончателната програма на ARTE Feastival по зони, дни и часове - на сайта на събитието:

https://artefeastival.bg

Music Stage

Културното и стилово разнообразие на музиката на събитието е гаранция за идеалната фестивална атмосфера. Артистите, на които публиката ще се наслади пред Music Stage, са неповторимата Zaz, балканските весели Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra и S.A.R.S, легендарните скандинавци от The Cardigans (поздрав от Нина Першон - ТУК). Подредбата им и часът, в който се очаква да излязат и останалите изпълнители – John Newman, Faithless (DJ Set), Bomfunk MC’S, Leeroy Thornhill, Amparanoia, Aronchupa & Little Sis Nora, Delinquent Habits, Gipsy Groove, Kosheen и N.O.H.A. са в пълната програма на ARTE Feastival :https://artefeastival.bg/schedule/.

Cheff’s Stage

На Cheff’s Stage талантливи шеф готвачи ще разкрият тайните на своите кулинарни шедьоври. В кухнята на открито влизат Лео Бианки, Иван Звездев, Атанас Балкански, Август Попов, Савина Николова, Даниела Динева, Ваня Иванова, Валентина Вълкова и Виолина Маринова. Добрата храна върви ръка за ръка с доброто настроение, а отговорен за това като водещ на кулинарната програма за втора поредна година ще е Игор Дамянов.

Comedy & Cinema Club

Усмивките са задължителни и в Comedy & Cinema Club. Там обаче няма да са предизвикани от амюз буш, а от духовитостта на обичаните родни комедианти и артисти. Тази година ARTE Feastival стават Христо Шопов, Христо Гърбов, Филип Аврамов, Владислав КарамфиловВъргала, Мария Сапунджиева, Део, Димитър ИвановКапитана, Благой Бойчев, Надя Брайт и Моника Найденова.

Kids Zone

Зоната, строго забранена за родители, е изцяло на разположение на най-малките посетители и е специално обособена за арт-занимания, състезателни игри, танцови анимации, както и интерактивни шоута и научен клас, водени от Явор Денчев. В Kids Zone Arte Animakers ще се грижат за положителните емоции, въображението,любопитството и желанието за нови знания и умения на децата. Припомняме, че вечер в специална зона Kinderg ARTEn професионалисти в гледането на хлапета ще осигурят на родителите възможност спокойно да се насладят на любимите си музикални изпълнители и на чаша летен коктейл на баровете.  

Билети за семейния фестивал на България: https://artefeastival.bg/information/tickets/ и последни пропуски с отстъпка за членове на Fest Club: www.ticketstation.bg

За повече информация и всички новини около АRTE Feastival - на: http://www.artefeastival.bg и страниците на фестивала в социалните мрежи – ARTE Feastival FB Event, https://www.facebook.com/artefeastival и https://www.instagram.com/artefeastival/.

"Четири лапи" се присъединява към проявата. Участието на фондацията във второто издание на семейния фестивал е със специална шатра с активности, фокусирани върху проблема с незаконната онлайн търговия на кучета онлайн с една от актуалните кампании на "Четири лапи" - "Малко. Бързо. Болно". Включването на международната организация за закрила на животните е част от поредица участия на различни събития, в които екипи на фондацията запознават на живо хората с рисковете от незаконната онлайн търговия на кучета. За съжаление, много животни, рекламирани онлайн, се придобиват по този жесток начин. Кампанията "Малко. Бързо. Болно." предоставя полезна информация и ресурси, за това как бъдещите собственици да избегнат измамните практики, които безскрупулните търговци използват.

"От "Четири лапи" сме много щастливи, че именно в Международния ден на кучето имаме възможност да представим темата за отговорна грижа и придобиване на домашен любимец. Кампанията ни "Малко.Бързо.Болно." е свързана с рисковете от незаконната търговия с кученца. Най-добрият начин да помогнеш на куче в нужда е да го осиновиш от местен приют. А онези, които държат да си вземат определена порода, искаме да запознаем с опасностите и как да се предпазят от тях, за да не станат жертви на незаконната търговия с кучета и да се окажат с болно кученце, разбито сърце и големи финансови разходи" , разказва Марина Атанасова, координатор програми в "Четири лапи". 

Шатрата на "Четири лапи" ще очаква посетителите си в един от най-специалните дни за опашатковците - Международния ден на кучето - на 26 август, както и на 27 август. Освен интересни изненади за четириногите гости, шарени бандани и тениски, всеки ще може да се снима и със специалната инстраграм рамка на кампанията "Малко. Бързо. Болно.", за да покаже ангажираността си към проблема с нелегалната търговия на кученца. А тези, които планират скоро да приемат домашен любимец в семейството си, ще могат да научат как могат да получат онлайн наръчник за отговорното отглеждане на кученце. Екипът на "Четири лапи" ще може на място да даде и информация за възможните животни за осиновяване на заинтересованите.

Второто издание на АRTE Feastival отваря врати за цели семейства - малки, големи и четириногите им приятели. Организаторите са подготвили специална фестивалната зона Kindergarten за игри и арт занимания за децата, а за тези, които са решили да посетят събитието със своите домашни любимци, е препоръчително да обмислят внимателно решението и да преценят дали животното би се чувствало добре на подобен тип събитие. Собствениците на кучета трябва и да се запознаят с условията и правилата, които трябва да се спазват, както и да попълнят предварително декларация. 
 
Повече за кампанията "Малко. Бързо. Болно." - в секцията на сайта https://www.four-paws.bg/pokupka-na-kuchence  

"Четири лапи" е международна организация за защита на животните, която помага на изложени на прякото човешко влияние животни, разкрива случаи на насилие, спасява животни в нужда и ги защитава. Основана през 1988 г. във Виена от Хелмут Дунглер и приятели, тя се бори за свят, в който хората се отнасят към животните с уважение, съчувствие и разбиране. Кампаниите и проектите на "Четири лапи" са насочени към животни компаньони, в това число бездомни кучета и котки, към селскостопански и към диви животни като мечки, големи котки и орангутани, които се отглеждат при неподходящи условия, както и в зони на бедствия и конфликти. С представителства в Австралия, Австрия, Белгия, България, Великобритания, Виетнам, Германия, Косово, Нидерландия, САЩ, Тайланд, Украйна, Франция, Швейцария и Южна Африка, както и спасителни центрове в единадесет страни, "Четири лапи" осигурява неотложна помощ и дългосрочни решения.

www.four-paws.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички