Барбадоска звезда излиза на сцената на Като две капки вода


Барбадоска звезда излиза на сцената на Като две капки вода

6780

Васил Найденов, Поли Генова, Роси Кирилова или Йорданка Христова?

Един от тях ще бъде специалната гост-звезда в поредния епизод на "Като две капки вода" довечера, въпреки че всички те вече са били на сцената на шоуто.

Макар и задочно, сега някой от тях ще се появи наистина – не като себе си, а като известна барбадоска звезда, известна с бурния си личен живот, а от скоро и с челното си място в класация за най-лошите прически.
 
Какво са подготвили останалите участници? След кръшните чупки в стил Таркан, сега Станимир Гъмов упражнява мамбото. За ролята си на Лу Бега, актьорът ще сложи мустачки и ще се появи с 10 горещи танцьорки. Мария Игнатова и Димитър Рачков пък съвсем скоро ще се превърнат в най-симпатичната двойка без коси. Мария ще бъде като две капки вода с Шънейд О’Конър. Особено се притесняват за своите изпълнения Алекс Кожухаров и Диана Любенова, които ще изпълнят хитове на Шер, издават от екипа на предаването. "Само да не е "If I Could Turn Back Time”, признава Алекс, чието най-голямо опасение е да се появи в оскъдното облекло на певицата от клипа към песента.

Стефан Рядков упражнява свирене на китара и затвърждава италианския си заради Тото Кутуньо (Toto Cutugno), а Рафи усилено рапира рими заради 100 Кила. Другото българско изпълнение ще бъде поверено на двукратната победителка в шоуто до този момент – Албена Михова, се представи като Тони Димитрова. За сериозна трансформация се подготвя и Милица Гладнишка, която ще качи килограми заради ролята си на Адел (Adele).
 
Междувременно, "Като две капки вода" се впусна в търсене на своя най-артистичен фен и даде старт на конкурса "Като две капки вода. Сцената е твоя". За да участват, зрителите трябва да се преобразят като своя любим музикален изпълнител, да представят негова песен и да убедят журито, че са като две капки вода с него. Те трябва да запишат кратко видео със своето превъплъщение, което да качат на play.novatv.bg/2kapki най-късно до 30 април.

Тежката дума ще има селекционната комисия, а победителят ще има възможността да излезе на сцената преобразен като световна звезда и да представи своето изпълнение.
 
"Като две капки вода" се излъчва по Нова ТВ всяка сряда от 20.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички