Бейбифейс Клан и Ауейк на Sunday Art Report 2


Бейбифейс Клан и Ауейк на Sunday Art Report 2

6361

След изключително силния старт на първото издание на новия културно-музикален проект Sunday Art Report на 9 януари,  предстои втора подобна вечер в столичния клуб "Строежа" този уикенд.

Бейбифейс Клан (Babyface Clan) и Ауейк (Awake) са музикалните хедлайнъри на събитието, чието начало е в 18 часа.

Бандите са знакови за родната алтернативна сцена. Любопитен факт е, че и двете имат своята лондонска история. Насо Русков и Иво СтоядиновЧарли доскоро се подвизаваха в Англия с паралелния си проект Имбесилс енд Дъ Пойзън Ъмбрела (Imbeciles And The Poison Umbrella). Там те се засичат в общи изяви с двама от членовете на Ауейк.
 
Ауейк пък, от своя страна, са почти са базирани в Лондон понастоящем. Само фронтменът Иван Иванов живее в у нас. Басистът и втори вокалист Георги Георгив, китаристът Andrea Samengo и барабанистът Желяз Желязов ще летят за България специално за Sunday Art Report.

Изявата ще стартира с новото събиране на Лигата на разказвачите. Темата е "Неделно приключение". "Всеки има собствена история за себе си, за другите, за малките и големите неща. Всъщност светът ни е пълен с истории, които чакат да бъдат разказани. Ако го направим, нашата история може да стане история и на други хора" - с тези думи организаторите анонсират идеята на срещата, която е с вход свободен.

От 21.00 ч., веднага след изпълнението на Ауейк, рок журналистът Васко Катинчаров ще разкаже любопитни истории от срещите и интервютата, които е правил за ТВ предаването си "Фрактура" през последните 12 години. За целта той е подготвил и 30-минутен филм, в който са събрани интересни отговори на световни имена от ранга на Соулфлай (Soulfly), Байохазард (Biohazard), Мотли Крю (Motley Crue), Систъм Ъф А Даун (System Оf A Down), Диму Боргир (Dimmu Borgir), Хипокриси (Hypocrisy), Содом (Sodom), Аксепт (Accept), Сепултура (Sepultura), У.А.С.П (W.A.S.P.) и много други.
 
Хепънингът, който включва музика, литература, дебати и дискусии, кино и театър, ще се проведе под формата на клубен фестивал в рамките на 12 поредни недели от януари до март.

Събитието е подкрепено от Bushmills и Grolsch.

Билети за всяко едно от изданията могат да бъдат закупени предварително от мрежата на Ticketstream.bg - онлайн, както и от касите на "Офис 1", "М-Тел", "Техномаркет", "На тъмно", "Мултирама", "Ориндж", клуб "Строежа".

Цената им е 8 лв.

Още - на:

www.stroeja.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички