Безплатно плажно парти с Rob Garza от Thievery Corporation


Безплатно плажно парти с Rob Garza от Thievery Corporation

4391

Клуб Delete в Oasis Beach в Лозенец ще бъде домакин на Роб Гарза (Rob Garza) от Тийвъри Корпорейшън (Thievery Corporation).

Изявата, част от популярната парти серия Grolsch Pop Up, ще се състои на 29 юли. Вход свободен, но само за лица, навършили 18 години..

Именитият гост застава зад пулта, обещавайки уникална селекция от реге, дъб, боса-нова, ейсид джаз и лаундж. Той пристига директно от Ибиса по покана на EventEase и управата на заведението.

Роб, който е съосновател и половината от световноизвестното американско диджейско дуо Тийвъри Корпорейшън, ще стартира сета си в ранния следобед. Поради очаквания голям интерес организаторите ще изградят и открити плажни барове, на които публиката ще може да опита освежаващия коктейл на Absolute Greyhound.

Роб Гарза и Ерик Хилтън се събират във Вашингтон в малко импровизирано студио, разположено на улица "N 18" през 1995 и не след дълго успяват да запишат първия си студиен албум - "Sounds From Thievery Hi-Fi". От този момент до сега дуото не спира да работи с уникална селекция от гостуващи вокалисти, музиканти и артисти, с които успяват да превърнат албумите си "The Richest ManIn Babylon", "The Cosmic Game", "Radio Retaliation" и последния - излязъл през 2011 "Culture Of Fear", в приятна изненада за своите фенове, а тях самите - да наредят сред кралете на лаундж музиката.

Гостът е сред звездите от забележителната поредица ремикси на джаз лейбъла Verve. На Роб принадлежи радикалната промяна на "Who Needs Forever?" на Аструд Жилберто, за която той взе няколко фрази от песента, запечатващи атмосферата и есенцията на изпълнителя, като ги използва, за да докара нещо, което, въпреки че не прилича на оригинала, е една от най-добрите песни на Жилберто.

На партито си у нас самият Роб пък се кани да покори нови музикални територии. На самостоятелните си сетове той надгражда типичното за Тийвъри Корпорейшън спокойно лаудж звучене със силен парти заряд, включващ елементи от модерно диско, космическо буги и дийп хаус.

Българската публика ще се наслади и на познатата и любима смесица от дъб, ейсид джаз, реге, индийска класическа музика, азиатски и бразилски мотиви, миксвани в шейкъра на Гарза.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички