"Бяла Коледа" с Биг Бенда на БНР, Милица Гладнишка и Павел Терзийски в Sofia Live Club на 23 декември


"Бяла Коледа" с Биг Бенда на БНР, Милица Гладнишка и Павел Терзийски в Sofia Live Club на 23 декември

2264

Концертът "Бяла Коледа" с Биг бенда на БНР, Милица Гладнишка и Павел Терзийски е с нова дата – 23 декември, в Sofia Live Club от 20.00 часа.

Промяната се налага поради заболяване на един от ключовите артисти, без който вълшебството на сцената няма да е възможно, приказно и искрящо.

Новата дата непосредствено преди Бъдни вечер ще даде възможност на публиката да бъде още по-близо до своите любими изпълнители и да сподели заедно с тях приказните моменти и радостта от най-светлите християнски празници чрез силата на музиката.

Едни от най-магичните коледни песни, джаз стандарти и евъргрийни ще звучат на 23 декември, а вълнението на Биг бенда на БНР, диригента Антони Дончев и впечатляващите изпълнители Милица Гладнишка и Павел Терзийски сега е още по-голямо, заради огромната любов и очакване на публиката. Прекрасните артисти и музиканти обещават много усмивки, качествена музика, незабравими емоции и вълнуващо коледно настроение.

Както MySound.bg вече огласи, за първи път като дует на сцената Милица Гладнишка и Павел Терзийски ще изпълнят заедно класиките "Silver Bells", "Frosty The Snowman", "Have Yourself A Merry Little Christmas", и "Let It Snow".

Билети - в касата на Рекламно-информационния център на БНР и в мрежата на "Ивентим".

Закупените пропуски за 11 декември важат без презаверка за 23 декември. Ако сте възпрепятствани да посетите събитието, срокът за възстановяване на сумата е 21 декември на касите, от които са закупени билетите.

Колаж: БНР

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички