Б.Т.Р. с концерт в "Маймунарника" в чест на Ана-Мария Тонкова, турнето "Мюзикъл и Рок" продължава


Б.Т.Р. с концерт в "Маймунарника" в чест на Ана-Мария Тонкова, турнето "Мюзикъл и Рок" продължава

1925

Б.Т.Р. и БГ Радио представят традиционния концерт в чест на Ана-Мария Тонкова "Песен за Ани" в столичния клуб "Маймунарника" от 20.00 ч. на 31 август, сряда.

За осми път екипът на БГ Радио, много музиканти, приятели и слушатели ще покажат своето уважение и благодарност към дългогодишния музикален директор и един от създателите на медията – Ана-Мария Тонкова. Тази година концертът "Песен за Ани" е на звездните Б.Т.Р. с участието на трио Viva. Той ще бъде излъчен по БГ Радио дни след събитието.

Междувременно, продължава турнето на рокаджиите и музикално-драматичния театър "Константин Кисимов" - Велико Търново под надслов "Мюзикъл и Рок".  Както MySound.bg вече съобщи, съвместните концерти предстоят в Пловдив на 25, 26 август Стара Загора, 12 септември Сливен, 13 септември Бургас и 18 септември Ямбол. В програмата, под диригентската палка на Георги Патриков, рок музикантите и солисти и оркестъра на МДТ  "Константин Кисимов" - Велико Търново са включени хитовете на Б.Т.Р. "Да погледна в теб", "Няма връщане назад", "Среща", "Защо", "Спасение" и емблематични произведения от А. Лойд Уебър, Дж. Гершуин и А. Маркес.

Б.Т.Р. - "Пъзел": https://www.youtube.com/watch?v=k-PHDJvLnJA

Снимка: Орлин "Orleff" Николов

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички