ЧРД на Z-Rock!


ЧРД на Z-Rock!

4285

Z-Rock oтбелязва седмия си рожден ден на 13 октомври.

Радиото ще зарадва слушателите си със страхотна програма. Седем уникални концерта ще прозвучат на живо от студиото, а във всеки ден от празничната седмица ще гостуват специални гости. В понеделник, 14 октомври, по повод рождения си ден, Z-Rock готви изненада за слушателите.

Веселбата в ефир стартира в неделя, 13 октомври, когато медията ще зарадва всички фенове с извънредно четиричасово издание на Z-Jungle. Предаването започва в 12.00 ч. и ще продължи до 16.00 ч. с водещи Ники Тодоров и Краси Москов.

Между 14 и 22 октомври в специалните издания на HiJack Show с водещ Краси МосковHiJack Acoustic, слушателите ще чуят седем уникални акустични изпълнения на живо в ефира на радиото. Акустичен концерт в студиото ще направи легендарната група Клас (на снимката), която стилно се завърна в светлината на прожекторите. През следващите дни в ефира ще гостуват Fyeld, Booze Brothers, ЛокМаруху, поетът с китара Димитър Таралежков, рокаджиите Smallman и Der Hunds.

От понеделник, 14 октомври, стартира поредица от звездни гости в предаването "Голият обяд" с водеща Елена Розберг. Тя ще разговаря с д-р Милен Врабевски само ден преди да получи престижното отличие Гражданска награда на Европейския парламент, с актьорите Христо Мутафчиев и Асен Блатечки, Людмила Сланева-Локо и организатора на редица шоу и концертни изяви Иван Иванов-Дядо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички