Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour превзема Бургас с 300


Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour превзема Бургас с 300

1935

Взривяващият концерт в Пловдив постави началото на дългоочакваното лятно събитие Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.

Любимите на хиляди тийнейджъри български изпълнители завладяха Града под тепетата и вече са на път към втората си дестинация, за да покорят сърцата на бургаските фенове. Концертът в Морската гара в Бургас на 7 юли обещава още много експлозивни нови парчета и незабравими моменти.

Точно в 19.00 ч. DJ Mascota & mcP и неуморните танцьори на балет Nova ще подгреят нетърпеливите почитатели със свежи миксове и страхотни танци на най-голямата сцена на открито. В 20. 00 ч. началото на концерта в южния черноморски град ще поставят едни от най-популярните и обичани български изпълнители - Криско, Dara, Billy Hlapeto & D3MO, Dara Ekimova, Тorino & Pashata, Михаела Маринова, RDMK, Victoria, Deni и гост-звездите от Северна Македония 2Bona. Специално за бургаските фенове, нежната Михаела Маринова (на снимката) ще изпълни новия си хит "До безкрай", който само за няколко дни покори сърцата на меломаните и зае 1 място в класацията на The Voice - BG Voice Top 10.

Още изненади, много игри и специални награди преди концерта и този път няма да липсват. Малки и големи ще имат възможност да отправят своите специални поздрави от Морската гара в Бургас през целия следобед, благодарение на преките включвания на The Voice Radio & TV. Нетърпеливите фенове ще имат шанса да се срещнат със своите любими изпълнители часове преди качването им на сцената. Рамо до рамо с подранилите младежи, още от 16.30 ч., на дженга ще се състезава Deni . Малко по-късно Torino & Pashata ще покажат ненадминатите си умения на джага. Изключителната Dara Ekimova ще играе с фенове на Lip Sing, а малко преди официалния старт Емил Конрад ще докаже колко е забавно рециклирането чрез игра на Basket Bottle. И за да бъдат емоцията и вдъхновението на 300%, любителите на свежите вкусове ще могат да се насладят на новата компактна Coca-Cola Original Taste в напълно рециклируема PET опаковка от 300 мл.

Повече информация за турнето и всички вълнуващи активности преди концертите може да откриете на Фейсбук страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.

За ексклузивни кадри и новини около турнето последвайте профилите на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria в Instagram.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички