David Guetta благодари на феновете си във Facebook


David Guetta благодари на феновете си във Facebook

4303

David Guetta (Давид Гета) добави още едно постижение в кариерата си -  над 50 милиона лайкове във Facebook, които затвърждиха неговото място - № 17, в класацията на най-значимите музиканти и като най-високо оценявания диджей в мрежата заедно с неговите 14 милиона последователи в Twitter.

За да отпразнува това, знаменитият французин сподели нещо страхотно с тези фенове.  Суперзвездата поздрави тези, които го ценят, с видеото "A Party 424 Meters Under The Sea". Клипът, чиято премиера се състоя на 25 февруари, може да бъде гледан в YouTube на следния адрес: www.youtube.com/watch?

Албумът на Guetta "Nothing But The Beat" е продаден в над 4 млн. екземпляра към днешна дата.

Миналата година артистът събра хиляди за революционно шоу на Великата стена в Китай и избра да изпрати 2013 на спиращо дъха място под морето. Всъщност не точно под морето, ами на Масада, най-ниската точка на земята, 424 метра под морското равнище. Обстановката е невероятна, а пустинята - непосещавана досега от диджей. Нощта е магическа и филмът се получава наведнъж, като подарък за феновете на денс музиката.  Сега, в ексклузивно видео, документиращо съществената част от необикновената вечер, феновете по света мога да споделят тази еуфория.  

Никой не е там, докато David не се появява. За да се присъединят към партито, хората се събират в пустинята. Видеото показва кадри зад сцената, реакциите на публиката и възхитителен изглед на Масада, както и размисли и мнения на самия Guetta, които като цяло се събират в чудесен клип, който служи, за да ни върне назад към едно от неговите най-невероятни шоута досега.

Наскоро David Guetta пусна ново парче - "Shot Me Down",  заедно със Skylar Grey, което в момента катери класациите навсякъде по света. Още - на:
www.davidguetta.com/
https://www.facebook.com/DavidGuetta
https://twitter.com/davidguetta
https://soundcloud.com/davidguetta

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички