Графа ще открие нова страница в историята на българската поп музика на 30 септември
Концертът на Eagle-Eye Cherry в София се отменя
September FUN'k Festival обяви първите си големи имена
Миро с втори концерт в зала 1 на НДК – специално коледно издание на 21 декември
Дами канят в царството на фламенкото. Пианистката Миранда Фернандес ще гостува в София със своето трио
Концертът на Hammerhead (BG) се отменя
Международният фестивал за автори изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание
Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"
Wrong Fest 2023 започва в София този четвъртък
September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!
Концерт на She Past Away в София. Новата тъмна вълна приижда в края на септември
София избира своята песен за 2023 година. ХIII-тото издание на международния фестивал за поп и рок "София" подкрепя българската музика и общественозначими каузи

Дискотека на 80-те с Братя Аргирови и Трамвай №5: Връзвай маратонките


Дискотека на 80-те с Братя Аргирови и Трамвай №5: Връзвай маратонките

2605

Завръщането на диско музиката. Така с едно изречение може да се опише събитието, което в края на април ще се опита да възроди духа на дискотеките от 80-те години на миналия век. Датата е 29 април, а мястото - атракционът "Калоянова крепост" в Арбанаси.

Зад пулта ще застанат известни диджеи - DJ Emo, DJ Венелин Готев и DJ Васко Громков (VaGro). И с хитовете на C.C. Catch, Sabrina, Modern Talking, Bad Boys Blue, Sandra ще се опитат да вдигнат, а и със сигурност ще го направят, всички на дансинга.

Емил Йорданов, или DJ Emo, е отдаден на музиката на 80-те и организатор на дискотеката: "Това е една моя дългогодишна мечта, с която искам да се върнем в тези най-хубави години, когато дискотеката имаше някакво значение. Т.е. хората отиваха наистина да танцуват. Наистина да изкарат енергията си, да намерят нови приятели, да направят социална комуникация. Не като сега - някаква показност, кой с какви дрехи, кой с какво дошъл. Просто искам да се върнем в онези времена, когато наистина имаше някакви ценности. А и музиката беше много прекрасна."

Идеята на DJ Emo е да види на едно място как се забавляват 1000 души. И как танцуват, разбира се, на вечните дискотечни хитове от 80-те.

"Музика, с която и моето поколение е израснало и се е забавлявало на абсолютен макс. Това ще бъде един неспиращ купон, който ще започне още в осем часа вечерта. Който има желание, може да се появи с дрескод от 80-те."

Специални гости на Дискотеката на 80-те ще бъдат Братя Аргирови и Трамвай №5. Купонът ще се поддържа от вечните хитове като "Усмивката", "Тя", "Eмилия", "Модерни времена", "До вчера", "Момиче за двама", "Силвия", "Точно в 5", "От понеделник няма шега", "Пролетна умора".

За още по-автентична атмосфера и настроение ще има дрескод с атрактивна диско прическа и блинк тоалет.

Концепцията е купонът да не спира цяла вечер, присъстващите да се върнат към младежките си години, влюбените към първата любов, а приятелите - към купоните от онова време.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Simply Red - "Time"

Видео


Албуми


Simply Red - "Time"

Simply Red се завърна.Четири години след триумфа на "Blue Eyed Soul", една от най-ценените групи в Обединеното...

Най-четени новини


виж всички