Дискотека на 80-те с Братя Аргирови и Трамвай №5: Връзвай маратонките


Дискотека на 80-те с Братя Аргирови и Трамвай №5: Връзвай маратонките

3167

Завръщането на диско музиката. Така с едно изречение може да се опише събитието, което в края на април ще се опита да възроди духа на дискотеките от 80-те години на миналия век. Датата е 29 април, а мястото - атракционът "Калоянова крепост" в Арбанаси.

Зад пулта ще застанат известни диджеи - DJ Emo, DJ Венелин Готев и DJ Васко Громков (VaGro). И с хитовете на C.C. Catch, Sabrina, Modern Talking, Bad Boys Blue, Sandra ще се опитат да вдигнат, а и със сигурност ще го направят, всички на дансинга.

Емил Йорданов, или DJ Emo, е отдаден на музиката на 80-те и организатор на дискотеката: "Това е една моя дългогодишна мечта, с която искам да се върнем в тези най-хубави години, когато дискотеката имаше някакво значение. Т.е. хората отиваха наистина да танцуват. Наистина да изкарат енергията си, да намерят нови приятели, да направят социална комуникация. Не като сега - някаква показност, кой с какви дрехи, кой с какво дошъл. Просто искам да се върнем в онези времена, когато наистина имаше някакви ценности. А и музиката беше много прекрасна."

Идеята на DJ Emo е да види на едно място как се забавляват 1000 души. И как танцуват, разбира се, на вечните дискотечни хитове от 80-те.

"Музика, с която и моето поколение е израснало и се е забавлявало на абсолютен макс. Това ще бъде един неспиращ купон, който ще започне още в осем часа вечерта. Който има желание, може да се появи с дрескод от 80-те."

Специални гости на Дискотеката на 80-те ще бъдат Братя Аргирови и Трамвай №5. Купонът ще се поддържа от вечните хитове като "Усмивката", "Тя", "Eмилия", "Модерни времена", "До вчера", "Момиче за двама", "Силвия", "Точно в 5", "От понеделник няма шега", "Пролетна умора".

За още по-автентична атмосфера и настроение ще има дрескод с атрактивна диско прическа и блинк тоалет.

Концепцията е купонът да не спира цяла вечер, присъстващите да се върнат към младежките си години, влюбените към първата любов, а приятелите - към купоните от онова време.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички