DJ VaGro преди Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени на концерта им в "Арена София"


DJ VaGro преди Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени на концерта им в "Арена София"

1431

DJ VaGro - утвърденият български диджей Васко Громков, известен и като изпълнител, поет, актьор, промоутър, пиар, радио и ТВ-водещ и вярно перо на MySound.bg, ще се погрижи за настроението на публиката преди стъпването на сцената на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в столичната "Арена София" на 28 май.

Зрителите ще чуят най-известните и познати хитове на Стефан и компания, както и песни от миналогодишния албум "Жълт код". Музикантите имат редица концерти из страната, но първата среща с почитателите им в столицата ще се състои на лятната сцена "Арена София" в парк "Борисовата градина". Както всяка изява на петимата музиканти, тази също ще е заредена с много емоции, песни и танци. Публиката ще има възможност да се подкрепи с храни и напитки от специално обособените барове.

Билетите за събитието, организирано от BGTSC съвместно с Loud Concerts, са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и "Билет Бг" (Bilet.bg). Цената на билет е 30 лева, а на 28 май ще бъде 35 лева. Организаторите напомнят, че, ако имате закупени билети за отложения концерт от 9 септември миналата година, може да ги използвате без презаверка за настоящата дата.

На територията на "Арена София" няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, включително и чадъри. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители до 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде получена и от охраната на входа "Арена София" или свалена предварително оттук. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Вратите за концерта на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов - Еко ще отворят в 18.00 часа.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички