Джъстин Бийбър: Това е само началото


Джъстин Бийбър: Това е само началото

6290

След "Осмели се да мечтаеш" – официалната автобиография на хитовата група One Direction, "Егмонт България" заложи също на актуално име от музикалния бранш - Джъстин Бийбър (Justin Bieber).

Творбата "Това е само началото", посветена на суперпопулярния канадски изпълнител, вече е на книжния пазар у нас . Втората автобиографична книга на талантливия идол на младото поколение е в превод на Елка Виденова.

"Това е само началото" струва 14,90  лв. Повече инфорамация за книгата ще  откриете по-долу и в интернет на адрес egmontbulgaria.com.

ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО

Неговата история едва сега започва! Роден в Стратфорд, Онтарио, започва да пее, когато е само на дванадесет.  Година по-късно вече е интернет знаменитост – музикалните клипове, които с майка му качват в YouTube, са гледани над 10 милиона пъти. Добрият късмет го среща с музикалния продуцент Скутър Браун (Scooter Braun), който не се колебае да го представи на звездата Ъшър (Usher), а след това и да подпише договор за издаване на дебютен албум с тринадесетгодишния самоук музикант.

Когато е на петнадесет, този албум е вече факт – "Му World" влиза в Топ 10 на Billboard 200 и се продава в милион копия. Днес Джъстин Бийбър има зад гърба си 5 платинени албума и милиони почитатели по цял свят.

А това е само началото!

"Искам да споделя историята си, за да покажа на хората, че с достатъчно вяра в себе си и в това, което можеш да постигнеш, всичко е възможно”, пише изпълнителят в предговора към новата си автобиографична книга. Бестселър на "Ню Йорк Таймс" и "Амазон". Това е втората книга на Джъстин след „Първата крачка към славата”, публикувана у нас през 2011.

„Това е само началото” е 100% искрен разказ за изпъления с много вълнения, напрежение и емоции живот на световната суперзвезда. Книгата ще въведе българските фенове в света на талантливия млад изпълнител и ще ги подкани да надникнат зад кулисите. Ще го придружат по пътя му към славата и ще споделят най-върховите му изживявания - от еуфорията покрай представленията на сцена и пред милиони зрители до тихите и най-ценни моменти, прекарани в компанията на приятелите и семейството.

„Където и да отида, хората ме посрещат с обич. Дължа всичко на вас, моите фенове, и затова посвещавам тази книга на всички, които са идвали и идват на концертите ми, за да пеем заедно. Не е за вярване колко много неща се случиха и въпреки всичко, ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО!”, споделя още Джъстин.

Изпълнена с невиждани до сега снимки на певеца на и извън сцената, както и улавящи моменти от личния му живот, "Това е само началото" е книга, която всеки истински фен трябва да притежава!

С видеообръщение на Джъстин по повод излизането на "Това е само началото" ще се запознаете оттук.

Може да посетите певеца онлайн на този адрес.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички