Джъстин Тимбърлейк забива гадже на мач на Манчестър Юнайтед


Джъстин Тимбърлейк забива гадже на мач на Манчестър Юнайтед

1728

[B]Джъстин Тимбърлейк[/B] поканил актрисата [B]Джесика Бийл[/B] ([B]"Илюзионистът", "Блейд: Троица", "Тексаско клане"[/B]) да прекарат уикенда заедно на спирката от британското му турне в [B]Манчестър[/B].

Двамата били засечени да отиват към стадиона [B]„Олд Трафорд”[/B] за ръка, за да гледат мача на [B]„Манчестър Юнайтед”[/B] с лондонския [B]„Уест Хям”[/B]. „[B]Джъстин[/B] е много хлътнал по [B]Джес[/B] и когато разбрал, че тя има свободно време, я поканил да дойде в [B]Англия[/B]. Двамата правят всичко възможно да запазят връзката си в тайна, но сред приятели не могат да се отделят един от друг”, разяснил източник пред британския вестник [B]“Дейли Мирър”[/B]. Междувременно [B]Джъстин[/B] се засече с бившото си гадже [B]Камерън Диас[/B] за първи път след раздялата им.

Това се случи на премиерата на филма [B]„Шрек Трети”[/B]. Двамата се разцелуваха приятелски по бузите. „Приятели сме, всичко е ОК”, коментира срещата [B]Камерън[/B]. „Всичко, за което можеш да мечтаеш е човекът, на когото държиш, да бъде щастлив... Като в гимназията е. Ние сме като популярните хлапета в училище. Всички искат да знаят какво се случва с нас.” [IMG 758799660485.jpg center] [IMG 100677590352.jpg center] [IMG 638393765315.jpg center] На снимката: Джъстин и Джес в ресторант в Манчестър.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Михаела Маринова - "До безкрай"

Видео


Албуми


Михаела Маринова - "До безкрай"

Две години след дебютния си диск "Стъпка напред", Михаела Маринова е готова с втори албум, озаглавен "До безкрай"....

Най-четени новини


виж всички