Дони - жури и музикален продуцент на Мюзик Айдъл 3


Дони - жури и музикален продуцент на Мюзик Айдъл 3

8166

Вече са ясни имената на членовете на журито в третото издание на "Мюзик Айдъл", които ще се впуснат в търсенето на новия музикален идол на България. Това са Димитър Ковачев – Фънки, Дони и поп-фолк певицата Мария. Тримата разкриха любопитни подробности за шоуто в предаването нa "bTV"  - “Тази сутрин”.

След като в първото българско издание на формата Дони беше част от журито, а във второто – музикален продуцент, тази година поп изпълнителят ще се заеме и с двете функции. От Дони ще зависят и музикалните задачи по време на големите концерти, които ще стартират напролет. Тази година кандидатите за музикална слава ще трябва да се справят с доста по-трудни задачи в различните кръгове от предишните издания на шоуто.

След като в две поредни години мястото на представителите на поп-фолк бранша в "Мюзик Айдъл" беше заемано от Глория и Есил Дюран, сега това ще стори една от най-младите и обичани звезди – Мария. Поп-фолк изпълнителката има зад гърба си шест албума и множество концерти, голяма част от които извън страната.

Най-коментираният член на журито от миналогодишното издание на шоуто – Димитър КовачевФънки, отново ще бъде безкомпромисен при оценяването на кандидат идолите. Рокаджията сподели, че само с аргументирана и сериозна критика може да се избере нов успешен музикален идол на България и че именно на това се дължат успехите на победителите в първите две издания риалитио – Невена и Тома.

Освен тримата членове на журито, заслуга за подбора на музикалните таланти ще имат и различни български звезди, които са успели да направят кариера извън границите на България. Във всеки град по време на същинските кастинги като гост-жури ще гостува по една звезда.

Голямото надпяване ще започне от Варна, където талантите ще бъдат прослушвани от 24-и до 27-и януари. Следващите градове ще бъдат Бургас, Пловдив и Скопие. Регионалните кастинги ще приключат отново в София, където ще стане ясна и точната бройка на талантите, които ще продължат в следващата фаза на шоуто.

Възрастовите граници на кандидатите са между 16 и 28 години, но всеки извън тях, който смята, че има забележителен талант, може да се яви на прослушванията в петте града. Кандидатите, които нямат навършени 18 години, ще трябва да представят нотариално заверена декларация за съгласие за участие, подписана от родител или настойник. За улеснение на кандидатите на мястото на провеждането на кастингите ще има нотариус.

Записването за участие ще продължи до 20-и януари.

Тази година музикалните талантите отново ще се борят за продуцентски договор с "Вирджиния Рекърдс".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички