Десетилетие музикален бунт: No More Many More празнуват 10 години с нова песен и голям концерт в София
Графа ще открие нова страница в историята на българската поп музика на 30 септември
Концертът на Eagle-Eye Cherry в София се отменя
September FUN'k Festival обяви първите си големи имена
Миро с втори концерт в зала 1 на НДК – специално коледно издание на 21 декември
Дами канят в царството на фламенкото. Пианистката Миранда Фернандес ще гостува в София със своето трио
Концертът на Hammerhead (BG) се отменя
Международният фестивал за автори изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание
Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"
Wrong Fest 2023 започва в София този четвъртък
September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!
Концерт на She Past Away в София. Новата тъмна вълна приижда в края на септември

Дръм-ен-бейс мелачки и маниашки сайтранс на концерта на R.o.b.t.F


Дръм-ен-бейс мелачки и маниашки сайтранс на концерта на R.o.b.t.F

7108

Броени часове остават до ексклузивния концерт на R.o.b.t.F.  Както MySound.bg вече писа, събитието ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 тази събота, 28 октомври. Силни дръм-ен-бейс вибрации са обладали репетиционната и любимите Eco Teleporter-звуци добиват все по-живи и оглушителни честоти. 
Въпреки че групата не беше активна повече от седем години с изключение на краткото събиране през 2017-а по случай феста "В памет на Църо", интересът и обичта на феновете към нея остават все така силни. Затова когато в началото на годината лейбълът Goa Galaxy излезе с идеята да домакинства такова събитие през есента, тя беше веднага приета от действащите членове на формацията, въпреки перманентната им заетост с други проекти. При новината за активизирането, към групата цяло лято валяха предложения за участия на фестивали и концерти, но тя отклони всички, макар и не без съжаление, с намерението да излезе напълно подготвена чак на това специално шоу.   Така в събота, 28 септември, на сцената в Mixtape 5 отново застават един до друг Здравко "ZZ" Минев – клавири и програминг; Добрин Филипов "Малкия" – китари и Димитър Василев "Нуфри" – вокал. Столчето на непрежалимия Църо достойно заема Петър Александров "Пепсъна". Те са подготвили нови версии на най-обичаните парчета на R.o.b.t.F, сред които "Green Level", "Groovybonecrusher", "Aerostar", "One Аnd Only" и много други. Ще има и чисто нов трак, който е станал толкова як, че по всичко личи -  няма да е последно за групата.    В допълнение, по щастливо стечение на обстоятелствата, преди няколко месеца от Щатите се завърна и вторият вокалист Огнян Драндийски "O.J." (вляво на снимката), с който проектът действа от 2007-а до 2012 година, и той също ще се включи с две парчета, за да бъде реюниънът пълен. Идеята зад това събитие е да хвърли мост между поколенията и стиловете на различни разклонения в електронната музика. Ето защо, след дръм-енд-бейс мелачката, поднесена от R.o.b.t.F, със силна фънк и рок вибрация в техния неповторим фюжън маниер, във втората - парти част, на вечерта зад пулта последователно ще се сменят четирима диджеи, с разнообразни сетове в психеделичния транс. Те ще забавляват маниаците чак до сутринта.
Програма: 22.00 ч. – Отваряне на вратите22.30 ч. – R.o.b.t.F00.00 ч. – Psytrance парти: OGO, GOADelic, Slimec, Mysticophonia 
Информация във Фейсбук - тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Simply Red - "Time"

Видео


Албуми


Simply Red - "Time"

Simply Red се завърна.Четири години след триумфа на "Blue Eyed Soul", една от най-ценените групи в Обединеното...

Най-четени новини


виж всички