Dubioza Kolektiv с изненадваща визита в София тази седмица преди да отпразнува 20 години на сцена с голям концерт у нас през юли


Dubioza Kolektiv с изненадваща визита в София тази седмица преди да отпразнува 20 години на сцена с голям концерт у нас през юли

1469

Ска, пънк, реге, политика, ракия, социални текстове и балкански ритми – това е Dubioza Kolektiv, който България познава и обича.

Близо месец преди големия концерт у нас на 5 юли, ексцентричната босненци идват в София за кратка планирана промо визита с елементи на изненада. Празнуване на кръгла годишнина – 20 години откакто са на сцена и актуален албум – "Agrikultura", серия от медийни изяви и импровизирана среща с фенове са сред планираните от музикантите от Босна и Херцеговина активности за дните от 19 до 21 май в столицата. Жълто-черната седморка е като самозахранващо се динамо и трите ѝ дни в България са запълнени с ангажименти.

Шарената шайка гостува в радио Z-Rock за миниконцерт на живо в ефир, на 19 май е в следобедния блок с водещ Краси Москов, вечерта ще участва в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по бтв, а веднага след телевизионната си изява, музикантите ще влязат в ролята и на бармани в "Строежа" в една от най-силните вечери за клуба – петъчната. На другия ден гостите ще се появят в сутрешните тв блокове. Следобедните часове за запазени за срещи с феновете им, случайни късметлии и нищо неподозиращи гости и жители на столицата.

Точна информация за часа и мястото на тези срещи – без подготовка и без предварителни билети, може и да се появи в интернет пространството в дните преди събота, 20 май, затова следете социалните мрежи на бандата, "Строежа" и Fest Team.

Както МySound.bg своевременно огласи, любимата босненска група на България ще излезе хедлайн на 5 юли на откритата сцена на "Aрена София" (Столичен колодрум) в "Борисовата градина" по покана на "Строежа" и Fest Team и интензивните ѝ дни в България в края на идната седмица са свързани с неговата промоция.

"За тази годишнина Dubioza ще празнуват с голямото си семейство, а именно публиката. Не съм голям фен на празненствата за годишнини - казва Брано Якубович - Но празнуваме тази с надеждата, че ще получим тази кутия шоколадови бонбони, която години наред се върти на рождените дни, която никой не иска да отвори, защото винаги е по-удобно да я подарим. Очакваме всеки концерт с нетърпение като за първи и свирим като за последно. През 2023 г. ще проведем голям брой концерти, които вече са обявени в Германия, Франция, Австрия, България, Белгия, Испания, Хърватска, Сърбия, Словения..."

Билети - в мрежата на Ticketstation.bg.

Събитието във Фейсбук е тук:

https://fb.me/e/29amjwVal

Видео за 20-та годишнина на DK

https://youtu.be/RJhzWRPXzv4

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички