Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Две музикални премиери в Culture Beat Club тази седмица


Две музикални премиери в Culture Beat Club тази седмица

4945

Летният афиш на Culture Beat Club изкушава почитателите на електронната музика с две премиери до края на седмицата.

Не обикновени партита, а пилотни издания на серии с акценти върху авторската продукция и инидивидуалния подход на български артисти към модерния клубен саунд за активните млади  - така описва предстоящите събития Цветелин Иванов - PJ, програмен директор на Culture Beat Club и продуцент на парти лейбъла CODE, организирал стотици имиджови продуцкии в софийски топклубове от 2009 досега.

Stephan Love ще представи специалната си програма Stupid Disco от 20.00 ч. на 16 юли, четвъртък, а диджеите Burlak и MvM ще срежат лентата на купона за  Prism. Както MySound.bg вече писа, това е дългоочакваният съвместен проект на лейбъла CODE: и CDeep - водещ световен бранд за проумотиране на електронната музика на YouTube и в частност - дийп хаус. Партито ще се състои в градината на Culture Beat Club от 16.00 до 22.00 ч. на 19 юли, неделя. Входът е свободен.

Stephan Love е артистичното име на Стефан Петров, известен на почитателите на по-добрия саунд и танците през последните 15 години със сетовете си в редица клубове, по-популярни от които Sofia Live Club, Ginger, Memento, Culture Beat, Gramophone, Buddah Bar, Backstage, My Mojito, Motto, Mono, Yalta, Bukowski, Candle и Lifehouse. Свири на пиано от 6-годишен. Ученик на DJ Doncho, от когото "краде занаята" за смесване на музика на живо. Сподвижник на твърде активния Мартен Роберто от 2002 и част от екипа на Орлин Павлов напоследък. "Никога не съм робувал на определен стил, затова поддържам реномето си на диджей, който пуска разнообразна музика, и смятам, че, когато се представят поне 4 стила в един сет, е най-добрият начин да накараш хората да се чувстват перфектно!", въвежда в творческата си лаборатория Stephan Love, резидент в Sofia Live Club през последните три години. Период предостатъчен, да убеди маниаците, че е еднакво убедителен зад пулта, миксирайки предпочитаните от него ню диско, фънк, соулфул и дийп хаус, а нерядко - и олдскуул хип-хоп и ар-ен-би.

https://www.mixcloud.com/stephane-petroff/
https://soundcloud.com/stef4o_petroff
https://www.facebook.com/events/1448640215442862/

Главни герои на клубната фиеста Prism са диджеите Burlak и MvM, които ще пускат своя авторска музика и ремикси на световни хитове с акцент върху дийп хаус звученето, но демонстрирайки личен стил и оригинален подход към най-горещото от международната денс сцена.

Радослав Бурлаков, по-известен като DJ Burlak (a.k.a. That Feeling), влиза в голямата игра като нашега през 2005, експериментирайки с микс от ню соул, джаз, фънк, диско и ар-ен-би и изграждайки собствения си саунд, определен от него като класически и дийп хаус. Натрупал сериозен опит от многобройни участия, артистът форсира собственото радиошоу Мusic Horizons в националния ефир (www.vibesradio.org). Работил и ремиксирал за някои от най-популярните вокалисти, сред които Преслава Пейчева, Любо Киров, Графа, Михаела Филева и Кристина Нова. Продукцията на DJ Burlak излиза в каталога на утвърдените лейбъли Soulful Evolution, Oldtown Recordings, Conkrete Digital Music и Monte Music.

https://soundcloud.com/djburlak/dj-burlak-exclusive-mix-culture-beat-podcast-feel-your-self-2

Диджей, продуцент и ремиксатор, MvM е на сцената от 4 години. Резидент на клуб Marrakesh към днешна дата. В енергичните му сетове звучат основно дийп и тек хаус и ню диско, но често миксирани със стилове от модерия клубен саунд като цяло. В изявите си експериментира на живо с акапели и лайв инструменти. Парчетата му "Is This The Way" и "Promises Of Love" са сред предпочитаните от феновете на CDeep. "I Miss You", последният трак на 23-годишния артист в колаборация с Olsten, излезе в каталога на LCD Records миналия месец и се утвърждава като най-големия му хит до момента.

https://www.facebook.com/MARRAKESH.CLUB
https://www.youtube.com/watch?v=-zNg51cYODU&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=E5XJziPi-r0

CDeep е най-големият български канал за електронна музика, а в семейството му са някои от най-популярните български диджеи, продуценти и ремиксатори.

http://www.youtube.com/cdeepmusicoriginal
https://www.facebook.com/events/497261587102272/

Първото за сезона градинско парти в Culture Beat Club се осъществява с подкрепата на Next TV.

Клубът се намира на булевард "България" 1 (сградата на НДК).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички