Енрике Иглесиас на LED екрани зад музея Земята и хората


Енрике Иглесиас на LED екрани зад музея Земята и хората

5595

Цели три часа ще продължи съвместното шоу на Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias), Шугабейбс (Sugababes) и Соник (Sonique) - в ролята на диджей, в парковото пространство зад музея на "Земята и хората" в София на 29 септември.

Както MySound.bg вече съобщи, звездите ще се изявят на безплатен концерт по повод 15-годишнината на "М-тел". Началото му е от 19 часа.

Площта, която до момента не е използвана за провеждането на събитиe от подобен мащаб, е около 18 000 кв. метра. За по-добра видимост и ефектно осветление са предвидени допълнително и четири кули, разположени сред публиката, на които също ще има LED екрани от двете страни.
 
Осигурена е и специална защитена от дъжд сцена с 26 на 18 метра. Перфектният саунд ще бъде осигурен от системата JBL VerTec.

Енрике и неговият екип ще заложат на здравославния начин на хранене. В изискванията им са закуската, обядът и вечерята да бъдат сервирани точно през пет часа, а в менюто им са супи, салати, месо, разнообразни зеленчуци и плодове, няколко вида хляб. В бекстейдж за певеца ще има лед и буркан мед, както и огромно разнообразие от напитки - вода, сода, фреш, кафе, чай.

Вокалистките от Шугабейбс настояват за охладени или затоплени напитки, сред които задължително чай, кафе, газирани и енергийни напитки и минерална вода. Обядът на британското трио ще бъде от сандвичи, пица, салата, супа и плодове, а вечерята - от месо и риба, зеленчуци, няколко вида хляб, свежа салата и десерт.

Соник е най-скромна в изискванията - топли блюда, студени предястия - сандвичи със сирене, риба тон, пиле и сладка царевица, пресен фреш от портокал и ананас, както и десет големи бутилки минерална вода.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички