Feel Yourself с DJ Burlak и DJ Tish


Feel Yourself с DJ Burlak и DJ Tish

4103

Както MySound.bg вече огласи, столичният Culture Beat Club стартира летния сезон със стилни диджейски партита и лежерна атмосфера в центъра на града.

Началото е повече от ударно: съвместно събитие на диджеите Tish и Burlak в събота, 27 юни.

Партито, наречено Feel Yourself, е първокласно музикално преживяване, чиито главни герои са едни от най-(и)дейните диджеи, ремиксатори и продуценти на клубната сцена у нас, участници в безброй проекти както с иновативни интерпретации на световни хитове, така и с авторски парчета и римейкове на популярни соул, ню уейв, хаус, модърн джаз и ню диско компилации. Артистите залагат на живи изпълнения с вокали, перкусии и електронни модули.

Радослав Бурлаков, по - известен като DJ Burlak (a.k.a. That Feeling), влиза в голямата игра като нашега през 2005, експериментирайки с микс от ню соул, джаз, фънк, диско и ар-ен-би и изграждайки собствения си саунд, определен от него като класически и дийп хаус. Натрупал сериозен опит от многобройни участия, артистът форсира собственото радиошоу Мusic Horizons в националния ефир (www.vibesradio.org). Работил и ремиксирал за някои от най-популярните вокалисти, сред които Преслава Пейчева, Любо Киров, Графа, Михаела Филева и Кристина Нова. Продукцията на DJ Burlak излиза в каталога на утвърдените лейбъли Soulful Evolution, Oldtown Recordings, Conkrete Digital Music и Monte Music.

DJ Tish (Arrogance Music Factory) е зад пулта от 2001. В стилово отношение залага на хаус, ретро и ар-ен-би.

Повече - на: https://soundcloud.com/djburlak/dj-burlak-exclusive-mix-culture-beat-podcast-feel-your-self-2

Второто издание на Culture Beat Pazar: Summer Groove за тази година предстои в Culture Beat Club от 12.00 ч. на 28  юни, неделя.

Лятно настроение и авангарден стилист, който ще направи стайлинг на момичета с артикули на участващите в изложението, са само малка част от арт-проекта, който стартира убедително през май и ще бъде представян в популярния столичен клуб всеки месец. Този път организаторите залагат на класните селекции на оригинали от над 40 проекта, сред които Distract Me, Bloom Stars, Muse Shop, Fujo, Ashante, Лиляна Станаилова, Sassa Bjorg, Knapp, Room 11 и много други, които може да видите във FB на: http://goo.gl/y0FYAO.

Сред акцентите в афиша е името на Гроздан Михайлов - един от младите български артисти с изразен собствен стил. Завършил художествена гимназия, той решава да се занимава със сценография, но без да изневерява на изкушенията на модата. В момента се развива успешно като колоритен стилист, дизайнер и модел и работи с пърформърите на известни столични клубове; грижи се за визията на популярни личности, техните видеа и фотосесии. Негови пространствени решения могат да бъдат видяни на някои от витрините на най-големите бутици в София.

Организаторите са помислили и за най-малките - детската работилница "БуквАрт" отваря ексклузивно за пазара. Идеята е тя да развие творческото въображение на малчуганите и да стимулира у тях фантазия и креативност, както и да им помогне лесно да разпознават буквите. Под формата на игра ще подреждаме заедно букви от всевъзможни неща, интересни за децата, а от екипа на "БуквАрт" професионално ще снимат сътвореното. Подготвили сме много материали и фонове, които носят лятно настроение: цветенца, шишарки, тревички, листа, клонки, патета,пяна, мидички, морски звезди... както и любимите на всички лего, колички, кофички и лопатки, самолетчета, сапунени балончета, бонбони... Участието в детската работилница е безплатно за всички (деца и родители). След събитието снимките ще бъдат публикувани във Фейсбук, а ако харесате буква - може да я поръчате и в рамка, поясняват от "БуквАрт".

Музикалното оформление на Culture Beat Pazar: Summer Groove в неделя се пази в изненада. Но със сигурност присъстващите няма да останат безучастни към доброто качество и стилната селекция на агента зад пулта, увери Цветелин Иванов - PJ, програмен директор на Culture Beat Club и продуцент на парти лейбъла CODE, организирал стотици имиджови продуцкии в софийски топклубове от 2009 досега.

Lipstick Check с DJ Diass ще продължи славно в програмата на клуба на 10 юли, петък.

Поредната колаборация между парти лейбъла CODE и актуалния диджей и продуцент е кръстена на едно от парчета в последния албум на DJ Diass -  "Resеt The World". Тракове от него ще бъдат в сета на диджея и този път, но Пламен Василев, както е истинското име на артиста, ще представи ексклузивно и непопуляризирани версии на свои любими поп и денс парчета - с присъщия си бомбен микс от хаус, дийп хаус, ню диско и Детройт - техно.

Почитателите на клубната сцена да очакват в Culture Beat Club първото издание на Prism: съвместен проект на CODE: и CDeep - водещ световен бранд за проумотиране на електронната музика на YouTube и в частност - дийп хаус. В семейството на най-големия български канал за електронна музика са някои от най-популярните български диджеи и продуценти.

Всички събития в Culture Beat Club са в вход свободен.

Клубът се намира на булевард "България" 1 (сградата на НДК).

Полезни линкове:

http://bukvart.com/ https://www.facebook.com/bukvart
www.facebook.com/djdiass
www.soundcloud.com/djdiass
http://www.youtube.com/CDeepMusicOriginal

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички