Фейтлес с екслузивен сет в столичната зала Универсиада


Фейтлес с екслузивен сет в столичната зала Универсиада

6305

Проектът Фейтлес (Faithless), който даде на света едни от най-големите класики в електронната музика на 90-те години, пристига в България по покана на Danc3motion за дебютен диджейски сет в столичната зала "Универсиада" от 22.00 ч. на 19 май. 

С парчетата "Insomnia", "God Is A DJ", "We Come 1", "Salva Mea", "Music Matters" лондончани  бързо се позиционираха между най-големите величия на клубната сцена. С над 15 милиона продадени албума, те са сред най-значимите имена в света на електрониката и музиката на новото време.  Самата Sister Bliss, която ще представи любимите парчета на публиката заедно с нова продукция, издава редица самостоятелни изпълнения и два индивидуални албума, в които работи с музикални икони като Boy George, Dido, Example и Robert Smith от The Cure. 
Родена като Aяла Дебора Бентовим, Sister Bliss се влюбва в музиката още на 5-годишна възраст, когато се учи да свири на пиано, цигулка, флейта, саксофон и бас. През 1987 се появява на британската хаус сцена като една от малкото жени диджеи не само на Острова, но изобщо. С изяви в някои от най-реномираните клубове в света, бързо започва да се развива и като продуцент, записвайки и издавайки авторски парчета. Скоро след това се запознава с Rollo и Maxi Jazz, с които формират Фейтлес. С уникалната комбинация от електроника и мотиви от класическа музика създават собствен стил, разпознаваем навсякъде и до днес. 
Sister Bliss е автор на  музика за филми, телевизия и театър. Някои от най-известните ѝ проекти за седмото изкуство са саундтрак за сериала "Сексът и градът" и  филма "The Beach", дело на носителя на "Оскар" Дани Бойл с участието на Леонардо ди Каприо в главната роля.
Билети за събитието Danc3motion pres. Faithless DJ Set: Early-Bird: 25 лв.
VIP: 80 лв. с достъп до обособена VIP зона Още - на: страницата на Danc3motion във Фейсбук 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички