"Фондацията" празнува 10 години около света със звездни гости в зала 1 на НДК


"Фондацията" празнува 10 години около света със звездни гости в зала 1 на НДК

2351

Супергрупата "Фондацията" празнува 10 години около света с голям концерт в зала 1 на НДК на 26 април.

В паметното събитие на сцената заедно с Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще стъпят и много специални гости. А те са Любо Киров, Момчил, Константин Цеков, Валди Тотев и Наско от Б.Т.Р., с които "Фондацията" ще празнува. Зала 1 ще бъде огласена от едни от най-хубавите, емблематични и любими на поколения българи песни. Вечерта ще бъде паметна за българската музика. 

След София, грандиозното събитие с марка "Фондацията" ще посети и ще зарадва феновете във Варна и в Бургас. "Фондацията" празнува 10 години около света" ще бъде във  Варна на 19 юли, в бургаския летен театър - на 20 юли. И в морските си концерти славната група също ще посрещне звездни гости, които ще бъда обявени скоро.

Билети - в системата на Ticketportal.bg, билетна каса на НДК, касата в зала "Арена София", книжарници Booktarding, Office1 Superstore и бензиностанции OMV. Цената на билетите е от 40 до 70 лв. според мястото в залата. Подробности за събитието - ТУК.

Билети за концертите във Варна и Бургас могат да бъдат закупени от същите места, както и в билетните каси на залите по градове.

Последният голям концерт на супергрупата беше в края на ноември миналата година при напълно разпродадена зала, пълна с хиляди пеещи и танцуващи щастливи хора. Без съмнение атмосферата и настроението на 26 април ще бъдат на ниво с всички тези страхотни музиканти на сцената, уверяват организаторите.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички