Фън(к) и фюжън с Funkallero


Фън(к) и фюжън с Funkallero

4976

Страхотен ритъм и уникално звучене ще изпълнят столичния клуб Студио 5 от 22.00 ч. на 12 март, вторник.

Формацията Funkallero се залавя със задачата да осигури за посетителите голям фън! Музикантите изпълняват композиции в стил фънк и фюжън със собсвено уникално звучене, изпълнено с енергия и ритъм.

Създадена през 2011, Funcallero обединява артисти с различни орбити, но с еднакъв вкус към музиката. Те представят пиеси на своя създател - пианиста и композитора Васил Спасов (на снимката вдясно), който след завръщането си от САЩ, където учи в престижния Бъркли Колидж, става двигател и съмишленик на редица успешни проекти.

В квартета са още двама възвръщенци в лицето на саксофониста Димитър Льолев, който завършва джаз и композиция в Холандия, и известният китарист Миро Иванов, завърнал се неотдавна от Обединеното кралство. Ритъм ядрото на състава съчетава яркото присъствие на уникалния бас китарист, познат от High Time - Радослав Славчев, в съчетание с желязния барабанист Георги Марков, син на известния член на Щурците - Жоро Марков. За краткото време, Funcallero се представя повече от успешно на фестивалите BrazzObrazie и Spirit Оf Burgas, както и на тридиционния джаз фестивал във Варна.

Вход: 8 лв.

Билети на касите в Студио 5, НДК и оналйн на www.ticketstream.bg и www.ticktplus.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички