Gogin с дебютен албум, представя "Fix" на живо в Koncept Space на 25 май


Gogin с дебютен албум, представя "Fix" на живо в Koncept Space на 25 май

1366

Седем песни – седем лица на бунта на творящия човек.

Това ни предлагат Gogin и неговият инди поп-рок с дебютния албум "Fix", който вече е във всички дигитални платформи.

Слушайте го ТУК.

Новите песни ще бъдат представени на живо в Koncept Space (булевард "Никола Й. Вапцаров" 6, Лозенец) от 20.30 часа на 25 май. Заедно с Gogin на сцената ще излязат Димитър Атанасов (синтове, програминг) и Стефан Филипов (китара). 

Дискът съдържа три парчета на английски и четири на български, като публиката вече добре познава пилотния сингъл "Убийствени мисли". Всички песни са написани от Gogin, който работи по музиката с Димитър Атанасов, основен"виновник" и за аранжиментите. Седемте песни са много различни не само стилово, но и като послание. Събрани обаче във , "Fix", рисуват цялостна картина и се допълват в общо внушение.

"Всяка песен разказва различни истории, някои от които са лични. Затова "Fix" е едновременно на града за труда ми, терапия и, надявам се, подарък за външния свят", казва артистът. Заедно с албума, премиера прави и чисто новият сингъл "Fix & Forget", който дава име на изданието. Видеото е съвършено кинематографично, но и доста "кърваво", което му отреди 18+ рейтинг. (Гледайте го ТУК!) Режисьор отново е Емануил Алберт (снимал едни от най-успешните клипове на Дара, Искрата, Сантра, Боро Първи), който засне и черно-белия филм за "Убийствени мисли". Този път двамата с Gogin написват сценарий за "Fix & Forget", в който пресъздават силата на емоциите чрез човешко участие. В ролите на черните, негативни емоции са Марко Паунов, Марио Карамфилов и Симона Илиева. Самият Gogin този път е в главната роля, борещ се с демоните си, за да се върне там, където се чувства най-добре.

"Fix & Forget" е и парчето с най-силна лична история. То се появява като балада за пиано през лятото на 2022 година на един плажна о-в Крит, заедно с част от текста "I got some wine, had already some whisky". "Това е песента, в която успях да изкарам всички лоши емоции, които по онова време ме бяха хванали за гушата. "Fix & Forget" е за пътя от дъното към повърхността и чистия въздух. Затова думата fix (поправям) влезе като заглавие на целия албум. Силна дума е и най-важното – носи мотивация!", коментира Gogin.

Всеки,закупил билет (ще се продават на място),ще получи като подарък  албума на CD, ще може да се срещне със създателите му лично.

"Fix" траклист:

1. Crime
2. Убийствени мисли
3. Време
4. Високо
5. Война
6. Fix & Forget
7. Drops Like Rain

Текстове: Пламен Гогин Gogin
Музика: Пламен ГогинGogin, Димитър Атанасов
Аранжименти: Димитър Атанасов
Продуцент: Gogin

Gogin създава музика от 2016 година, когато сформира акустичното дуо Jars Broken с италианеца Александре Скарсела (китара), с когото правят авторски поп и соул песни. Година по-късно към тях се присъединява Доменико Форнари (контрабас, бас). 2019-та е годината, в която Gogin започва да реализира соловите си идеи, като издава първата си самостоятелна песен "Something". До момента има четири сингъла на английски, на които е автор както на текста, така и на музиката.

"Убийствени мисли" за пръв път го представи като артист, който пише и на български език.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички