Голямата Янка Рупкина чества 50 години творческа дейност в Бургас


Голямата Янка Рупкина чества 50 години творческа дейност в Бургас

3736

Световноизвестната народна певица Янка Рупкина (вдясно на снимката) ще гостува в Бургас броени дни преди честването на Съединението на България.

С грандиозен концерт в Летния театър на 31 август от 20.00 ч. именитата певица ще отпразнува 50 години творческа дейност и ще подари на бургаската публика по случай Националния празник неповторимо изживяване с най-живите песни от българския фолклор. Това стана ясно пресконференция в Бургас, в която участие взеха режисьорът и сценарист на концерта проф. д-р Стефан Чапкънов, Калинка Згурова, която също ще се изяви на сцената, и Петър Парушев, началник на отдел "Култура" в общината.

Идеята на организаторите е да се създаде неповторима атмосфера и усещане за всичко българско, а какъв по-сигурен начин за това от народната песен. За доброто настроение ще се погрижат изпълнители, утвърдили своите имена през годините – ПФА Странджа с главен ръководител Марио Егов, Калинка Вълчева, Манол Михайлов, Лазар Налбантов, Сестри Ставреви, Костадин Михайлов, Петко Нанчев, Ирина Станкова.

Билети за концерта се продават в билетния център в градинката до часовника.

Събитието се организира със съдействието на община Бургас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички