Графа ще открие нова страница в историята на българската поп музика на 30 септември
Концертът на Eagle-Eye Cherry в София се отменя
September FUN'k Festival обяви първите си големи имена
Миро с втори концерт в зала 1 на НДК – специално коледно издание на 21 декември
Дами канят в царството на фламенкото. Пианистката Миранда Фернандес ще гостува в София със своето трио
Концертът на Hammerhead (BG) се отменя
Международният фестивал за автори изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание
Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"
Wrong Fest 2023 започва в София този четвъртък
September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!
Концерт на She Past Away в София. Новата тъмна вълна приижда в края на септември
София избира своята песен за 2023 година. ХIII-тото издание на международния фестивал за поп и рок "София" подкрепя българската музика и общественозначими каузи

Графа ще изнесе първия си концерт на НС "Васил Левски" на невиждана в България дизайнерска сцена


Графа ще изнесе първия си концерт на НС "Васил Левски" на невиждана в България дизайнерска сцена

1216

Графа ще изнесе първия си концерт на НС "Васил Левски" на невиждана в България дизайнерска сцена, известиха от промоутърската организация "Монте Мюзик".

Както е известно, дългоочакваното събитие предстои на 30 септември. Интересът към него е голям, предвид факта, че Влади Ампов е известен с безкомпромисното си и дълбоко емоционалното отношение към представянето на музиката, любима на няколко поколения българи.

Сцената ще е с ширина 65 метра и с прозрачен покрив, какъвто не сме виждали досега. За мащаба и техническото изпълнение на продукцията съмнения също не съществуват - Графа и екипът му гарантирано поднасят шоу на световно ниво и вече го доказаха с големия му концерт в зала "Арена Армеец" (2017). Събитието беше напълно разпродадено, а четиринадесетте хиляди зрители още пазят ярки спомени от незабравимата вечер.

Пет лева от всеки продаден билет за концерта на "Васил Левски" ще подпомогнат таланта на децата на фондация "Димитър Бербатов", която празнува петнайстата си годишнина. "Музикалният ми път започна, когато бях на десет, а от тогава минаха 35 години. Днес нямаше да сме тук заедно, ако по пътя си не бях срещнал подкрепата на хора, които вярват в таланта и  споделят мечтите ми", казва Графа. "Когато правим добро и подкрепяме таланта, нормално е в един момент да обединим сили с други добри хора, които правят същото, и то със стил – коментира Димитър Бербатов - Надявам се да повлечем крак и да се случва все по-често – да си подаваме ръка в името на едно по-светло бъдеще за талантливите деца на България. Затова сме изключително благодарни, че част от приходите от концерта, който Влади ще изнесе на стадион "Васил Левски", ще бъдат вложени в развитието на децата от фондацията".

Както MySound.bg вече писа, новият албум на Владимир Ампов "Вековна гора" излезе през юни, а едноименният сингъл от него - колаборация с Мистерията на българските гласове, е една от най-забележителните и самобитни песни на Графа. Тя ни напомня, че освен любим на всички певец, той е автор, който преминава границите на стандартното и предава силни послания чрез музиката си. Албумът може да се поръча на официалната страница на издателя "Монте Мюзик".

"Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион "Васил Левски" - с този кратък анонс Графа сподели събитието в социалните мрежи. От десетилетия той създава емблематични хитове - песни, които слушаме когато обичаме, когато мечтаем, когато се забавляваме, когато споделяме. Най-продуктивният ни певец и композитор не спира да изпраща послания чрез музиката и примера си.

Очакванията към концерта са да се превърне в най-голямото българско музикално събитие на годината, а промоционалните билети бяха разпродадени за по-малко от три дни.

Билети - в мрежата на "Ивентим".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Simply Red - "Time"

Видео


Албуми


Simply Red - "Time"

Simply Red се завърна.Четири години след триумфа на "Blue Eyed Soul", една от най-ценените групи в Обединеното...

Най-четени новини


виж всички