Грандиозно шоу от David Guetta на Exit 2016


Грандиозно шоу от David Guetta на Exit 2016

4881

Един от най-влиятелните съвременни диджеи и музикални продуценти - David Guetta, ще излезе на сцената на Exit Festival на 8 юли.

Както MySound вече писа, събитието ще се състои в Нови Сад между 7 и 10 юли.
 
Създателят на химна на Euro 2016 пристига с гръм и трясък – с една от най-мащабните продукции в цялата му кариера. Статистиката около името David Guetta е еднозначна: над 9 милиона продадени албума, няколко милиарда копия - чрез стрийминг платформи, 4,3 милиарда гледания в официалния му канал в YouTube, зашеметяващите 55 милиона почитатели във Фейсбук и безграничната любов на феновете по целия свят. Безапелационният хитмейкър е създател на сингли заедно с легендите David Bowie, Rihanna, Snoop Dogg, Nicky Minaj, Emeli Sande, Sia, Akon, Avicii, Nicky Romero и още много други. Една от най-новите му продукции е сингълът "No Worries", съвместно дело с Disciples, които също ще се присъединят на сцената на Exit.
 
Французинът взриви онлайн пространството с "This One’s For You", официалното парче на UEFA Euro, записано от него с над милион фенове.  Преди откривaщата церемония на Европейското първенство по футбол 2016 година, диджеят ще изнесе най-голямото си шоу на Champ de Mars под Айфеловата кула. Веднага след участието си в Нови Сад на 8 юли, той се връща в Париж за грандиозен лайв на закриващата гала на Stade de France. "This One’s For You" ще звучи на всяко телевизионно представяне. Guetta е лице на кампанията на UEFA и част от интерактивното преживяване UEFA Euro 2016 Trophy Tour. Също така, след всеки отбелязан гол ще се чува част от парчето. Маркетинг директорът на UEFA Guy-Laurent Epstein казва: "Ясно е, че футболът и музиката са свързани – и двете предизвикват ярки емоции! Като един от най-популярните изпълнители, David успя да вдъхнови феновете по света да се включат в официалната песен. Музиката и футболът вървят ръка за ръка, когато става дума за празненства и радост и искаме саундтракът на тазгодишното събитие да е запомнящ се. Тазгодишното първенство ще е най-голямото до сега – 24 отбора ще участват и над 2 милиарда ще го гледат на живо. По тази причина трябваше и песента да е специална – затова сме горди, че над милион души се включиха в нея!" UEFA Euro 2016 ще започне на 10 юни от 21 часа CET, когато Румъния и Франция ще играят на Stade de France.

От 2007 година насам диджеят е на върха на EDM сцената с над 55 милиона последователи във Facebook и 4 милиона в Instagram, има 23 награди.
 
На същата дата - 8 юли, в Нови Сад берлинската техно институция Tresor ще отпразнува 25-годишнината си на сцената на Exit! No Sleep Novi Sad – сцената, превърнала се през годините в символ на независимата електронна музика и съвременна култура. Технолегендите от култовия лейбъл и берлински клуб честват своя четвърт век на сцената с мащабно турне, което преминава през Амстердам, Лондон, Детройт, Сидни и стига до Петроварадинската крепост. Шоуто ще бъде оглавено от иконата на електронната музика и основателя на съвременния берлински звук Mortiz von Oswald, заедно с водачите на съвременната европейска техно сцена Zadig, Dasha Rush и Psyk! Локалната сцена пък ще бъде представена от базираните в БерлинMiloš Pavlovi, по-известен като Regen, и новия любимец на Белград – DJ Filip Xavi.
 
В момента тече специалната оферта за Exit Festival. Ако ти и приятелите ти закупите 4 билета, автоматично печелите пети. Предложението важи за Exit Festival, Sea Dance Festival и цялото събитие Exit Adventure! Офертата е ограничено количество и важи до неговото изчерпване, припомнят организаторите.
 
Билети могат да бъдат закупени от ТУК.

Полезна информация за пакети с транспорт и настаняване на Exit Festival и Sea Dance Festival - тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички